Connect with us

Featured

ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

Published

on

Moćna Ada Kanački trenutno u seriji prolazi kroz velike izazove. Period u kom je sve konce držala u rukama kao da se polako završava. Previše slučajnosti otelo se kontroli. Počevši od Donke koja je „zasela“ na čelo Kan Holdinga do Luke koji besni po gradu izrevoltiran saznanjem da su Ada i Ivan zajedno.

Pročitajte još Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

Ne sumnjamo u to da će Igra sudbine moćnoj lavici doneti sve i svašta u novim epizodama. Uglavnom, malo toga dobrog. Ipak, Ada je pokazala da se i u najvećim mukama izdiže iz pepela kao Feniks i uvek stvari promeni u svoju korist.

Pročitajte još VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Kažu da promena uvek prija. Verujemo da je tako i u Adinom slučaju. A za to se ovog puta pobrinula glumica Milica Milša koja u seriji Igra sudbine tumači lik imperatorke Kanačkih. Ona je odlučila da promeni Adin stil, te se je promenila boju kose koja će nam u novim epizodama pred kamere dovesti neku potpuno novu Adu Kanački.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Kako će se svetli pramenovi uklopiti u Adinu ličnost? I naravno – da li vam se dopada novi Milicin izgled? Mi jedva čekamo da vidimo Adu sa novom frizurom.

Foto Promo

Advertisement