Connect with us

TV

Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Published

on

Branislav Jerković postao je prepoznatljiv otkako je počela sa emitovanjem hit serije „Tajne vinove loze“, sada ističe da je Vanjom Nenadić prijatelj godinama, te mu je lako da sa njom glumi ljubavne scene.

Pročitajte još ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

Glumac Branislav Jerković kojeg smo upoznali u seriji „Tajna vinove loze“ rekao je gostujući u emisiji na K1 samo televizija ima tu magičnu moć da te učini poznatim i prepoznatljivim, iako on već godinama igra u pozorištu i poznat je publici koja voli „daske koje život znače“.

Pročitajte još Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

„Glumcima je tokom snimanja poznato samo ono što vide na setu, te je ceo „paket“ i nama dostupan tek kada serija počne da se emituje. Svako veče sa suprugom, obavezno uz vino, gledam „Tajnu vinove loze“ i uživam. Naš izbor najčešće je vino roze“– rekao je glumac u emisiji „Kec na jedanaest“.

Pročitajte još OTKRIJTE SVE o drugoj sezoni serije BESA! Šta nas čeka u NASTAVKU i kada BESA 2 stiže na male ekrane!

 Kako je istakao, kako se serija bude razvijala, publici će biti sve zanimljivija.

„Prava drama i zaplet kreću negde od desete ili dvanaeste epizode. Biće veoma zanimljivo, biće svega!“, govorio je glumac.

Pročitajte još HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

„Kada je reč o mom liku, Dušanu, svaki glumac mora da voli lik kojeg igra i da ga brani, da ga razume.“

Partnerka u seriji mu je Vanja Nenadić, a Branislav je otkrio da su njih dvoje veoma bliski prijatelji.

Pročitajte još VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

„Vanja mi je jedna od najbližih prijatelja, znamo se duže od 15 godina. Tako da mi je sa njom uvek lako da igram, jer se veoma dobro poznajemo. Igrati rame uz rame s Vojinom Ćetkovićem za mene je kao da igram sa starijim bratom. Od njega može mnogo da se nauči“ – rekao je Branislav.

Pročitajte još TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

Branislav je završio Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi Vide Ognjenović, ali kako je kazao, nažalost mu nije predavala sve vreme jer je negde na polovini njegovih studija postala ambasador Srbije u Norveškoj i odselila se.

Advertisement