Connect with us

Featured

Marko Vasiljević je sin Slobodi Mićalović u seriji TAJNE VINOVE LOZE, a RAZLIKA u godinama među njima će vas ŠOKIRATI!

Published

on

Marko Vasiljević skrenuo je pažnju na sebe u filmu “Zaspanka za vojnika” Predraga Gage Antonijevića, a ovih dana gledamo ga u seriji “Tajne vinove loze”. Poverena mu je uloga Marka, Verinog sina koju igra Sloboda Mićalović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVAMO – Hoće li Mila i Luka iz serije IGRA SUDBINE ponovo biti ZAJEDNO!

Razlika u godinama između Slobode i Marka Vasiljevića nije velika, a on otkriva da su taj izazov uspeli da savladaju.

– To je izazov koji smo ne samo Boba i ja imali pred nama nego i produkcija, međutim, malo sam se podmladio. Ona je mene dobila sa 17 godina i onda mi je prijateljica pre svega, a onda majka. Nekako su tako napravili naš odnos. U nekim situacijama se vidi njen odnos majke, stav i vaspitanje, a s druge strane je to da smo jedno drugom najveći oslonac – kaže Marko Vasiljević, koji je od Slobode mlađi samo 10 godina!

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Vasiljević otkriva da je njegova majka mlada, pa da mu je to olakšalo da se na setu uhoda sa Slobodom Mićalović:

– Moja mama je lepa i mlada. Rodila me sa 20 godina, tako da sam po tom uzoru i gradio nekako odnos sa Slobodom. Odnos nam je prijateljski privatno, a sada i na kameri.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! On je ZLOTVOR u seriji IGRA SUDBINE, a TATA mu je ZVEZDA TAJNE VINOVE LOZE! NIKADA nećete pogoditi O KOME JE REČ!

Sa Slobodom Mićalović upoznao se na snimanju serije “Ubice mog oca”. Tada je prema njoj gajio veliko poštovnje, a sada su izgradili i prijateljski odnos.

PROČITAJTE JOŠ: MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

– Uvek je prednost nekog znati odranije. Sa Bobom sam radio na “Ubicama”, ali nismo toliko imali priliku da se upoznamo. Kada je došla na set, ona je za mene bila Sloboda Mićalović. Nisam hteo da ulazim sa njom u neke priče mimo seta, jer sam imao veliko poštovanje. Kada smo krenuli da radimo seriju “Tajne vinove loze”, ona mi je postala prijatelj. Privilegija je imati tako jednu osobu ne samo u kadru nego i van njega – otkrio je Marko Vasiljević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement