Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 21: Ruža prelazi na KRISTININU STRANU! EVO kako će joj POMOĆI…

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 21 na programu je u ponedeljak (15. februara) od 21.00 na Superstar TV i od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Jelena je ponovo izgubila veru da će se njen i Vukov brak srediti. On nije proveo noć u njihovom krevetu, nakon što ga je videla kako se u sumrak autom odvezao u nepoznatom pravcu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

Sutradan, Vuk zatiče utučenu Jelenu kako pije. Pita je da li je u redu, a ona mu odgovara da nije i da se ne pravi lud zašto je u lošem stanju.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Nakon priče sa Ivanom, Ruža odlučuje da pomogne Kristini. Odlazi sa Ivanom u napuštenu kuću gde se ova krije i otkriva joj da postoji zadnji ulaz od vinskog podruma. Za njega malo ko zna. Tu može da se sakrije i da prespava, jer niko neće znati da je tu.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević OTKRIVA – Da li mu je smetalo što mu je SLOBODA MIĆALOVIĆ majka u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Marko poziva Vuka i govori mu da je Vera loše i moli ga da dođe da je poseti. On ga pita šta se dogodilo, a Marko mu odgovara da je već nekoliko dana loše, ali da neće da mu kaže šta joj je.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

Inspektor Molnar ispituje Ristića gde je bio protekle noći. Njegov kolega Uroš mu je rekao da su se rastali oko ponoći, da je on otišao peške a Ristić autom. Zanima ga kako to da Ristić nije video Ivana Tomovića.

Kristina pakuje stvari za beg, ali ne sluti da je neko posmatra…

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement