Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Published

on

Seriju “Tajne vinove loze” svakog radnog dana na RTS 1 i Superstar TV prati milionski auditorijum. To samo svedoči da se publika silno uželela jednostavnih, ali životnih priča. Ljudskih sudbina sa kojima se može lako positovetiti. Serija “Igra sudbine” prva je pokazala da je tako. A zatim, posle dugo vremena, na naše male ekrane stigla je još jedna serija koja je ponovila taj uspeh.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

A čime nas je to telenovela “Tajne vinove loze” najviše privukla? Pa sasvim je jasno – tajnama. A evo i koje su one najveće.

1. Ko je Kristina?

Mada je od početka jasno da mlada sobarisca Kristina sa sobom krije veliku tajnu, još nije razjašnjeno ko je zaista ona. Od prvog kadra kada se pojavila bilo je jasno da će njena uloga doneti veliku promenu u dalji tok serije. Neplanirano, ona postaje Ivanova devojka, a to je i nju iznenadilo. Ipak, ni na trenutak je nije skrenulo sa pravog puta. Osveta je njena misija. A zbog čega i u čije ime tek ćemo saznati. Raduke je ubio njenog oca, ali ko je on bio? Čiju krv na svojim rukama nosi Radule?

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

2. Ko je ocinkario Raduleta?

Žuti otpočetka sumnjiči Vuka da je on kriv što je Radule završio u zatvoru. Istina, sada je već poznato da na papirima koje je otkrio Paun  inicijali VT imaju drugo značenje i kriju drugu osobu. Vladislavu Tomović. Ružu. Ostaje tajna zašto je ona to zaista učinila. I šta je time pokušala da učini. I koga da zaštiti. Koliko istine ima u tome da je ona pokušala da zaštiti Vuka? I zašto se zbližila sa Raduletom?

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

3. Da li je Anja Vukova ćerka?

Anja Marko Tajne vinove loze

Pored ljubavne priče Vere i Vuka, koje su odlično dočarali Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, veliku pažnju privukla je i romansa koja se odvija u podmlatku. Naravno, tu mislimo na Marka i Anju (Marko Vasiljević i Vanja Nenadić). Taman što su Verina i Vukova deca dozvolila da se među njima razviju simpatije i razbukta strast, usledio je hladan tuš. Marko saznaje da je on Vukov sin. U šoku shvata da se njegov život menja iz korena. U jednoj od narednih epizoda, on će tu strašnu istinu otkriti i Anji. Ona će ostati u šoku.Ip0ak, verujemo, da  neće scenaristi “Tajne vinove loze” dozvoliti da vatra između Marka i Anje tek tako utihne. Hoće li se na kraju ispostaviti, ipak, da Anja NIJE Vukova biološka ćerka? I ako nije, onda se postavlja pitanje – čija?

PROČITAJTE JOŠ Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

4. Ko je ubio Teodoru?

Zoran u manastiru polako sklapa kockice nemilog događaja iz prošlosti. Odlazi kod oca Simeona da se ispovedi. Otkriva mu kako je Teodora koketirala sa Vukom. Setio se da te kobne noći, kada se probio kraj jezera, njegovog brata i Teodore nije bilo. A zatim priznaje da ju je on ubio iz ljubomore. Međutim, mi nismo sigurni da je to bilo baš tako. Imamo sumnju da je se još neko krije iza ove misterije.

PROČITAJTE JOŠ: Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

5. Ko je Kristinin otac?

Kristina-Mina-Obradovic

Radule se polako priseća ko je u stvari Kristina i ko su njeni roditelji. Istina je da je Kristinin otac bio jedan od Raduletovih dužnika. Oni njegovi ljudi na smrt su isprebijali Kristininog oca, koji nije hteo da mu plaća reket. A onda su mu, na njegove oči, silovali ženu. Zbog toga Kristina osvetu ne želi da prepusti zaboravu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Foto Promo/Miša Obradović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement