Connect with us

Top Story

Luka Grbić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – OVO je Ivanova NAJBOLNIJA TAJNA!

Published

on

Seriju “Tajne vinove loze” gledamo svakog radnog dana na RTS 1 od 20.00 i apsolutno svakog dana od 21.00 na kanalu Superstar. Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice iz različitih kulturnih miljea. Njihove intimne sage obavijene su lažima i prećutkivanjem.

Pročitajte još TUGA! Od KORONE umrla ZVEZDA meksičke telenovele NAPUŠTENI ANĐEO, koju su svi obožavali!

O tajnama junaka serije za RTS je govorio mladi glumac Luka Grbić, čiji je Ivan Tomović u tandemu sa Kristinom Mine Obradović osvojio srca publike preko noći. Kako je to Grbić u razgovoru za RTS izjavio, velika gledanost ga nije iznenadila budući da je reč o seriji koja je nastala prema ideji proslavljenog reditelja Dejana Karaklajića i priči Mirjane Bobić Mojsilović.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE ili IGRA SUDBINE? Gledaoci su ODLUČILI! OVA serija je BOLJA!

Govoreći o svom liku Ivanu Tomoviću, Luka ističe da je reč o tinejdžeru koji se zadesio u porodici koju ne bi odabrao da može.

– Oseća se malo odbačeno, malo neshvaćeno. Želi sebe da pronađe. Meni je lako u Beogradu da pronađem sebe ako me nešto “odbaci”. Imam hiljadu mogućnosti, on nema toliko mogućnosti da se zabavi i onda se pronalazi u muzici.

Pročitajte još Lidija Vukićević za FILM I TV pravi svoj OMILJENI KOLAČ, i otkriva – OVO mu je JEDINA MANA!

Ivan nije u dodiru sa drugom porodicom, niti sa vinom, objašnjava Grbić, više je autsajder. Kao najteže pri kreiranju lika glumac izdvaja izmeštanje iz okolnosti u kojima on lično odrasta da bi se našao u disfunkcionalnoj porodici.

Kada je reč o samom snimanju serije “Tajne vinove loze”, kako poznati glumac kaže, najteže je to što su teme koje su u fokusu dijametralno suprotne.

Pročitajte još Mina Obradović, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV: Verujem u Kristinin i Ivanov SREĆAN KRAJ! A VI?

– Ili je velika ljubav ili ogroman sukob, borba. A zbog brzine kojom se snima nekad je teško ispratiti takav zahtev – zaključio je Grbić.

Foto Printskrin

Advertisement