Connect with us

SAPUNICE

HIT! Merjem Uzerli PONOVO HUREM! Ovo je NOVI SULEJMAN VELIČANSTVENI! Ovog puta je AMERIKANAC!

Published

on

Glumica Merjem Uzerli, koju je ovdašnja publika pre pola decenije obožavala u turskoj telenoveli „Sulejman veličanstveni“, uprkos tome što dugo nije snimala ostala je najveća diva Holivuda sa Bosfora. Upravo zbog toga svaka vest o njoj odjekne poput atomske bombe. Tako je bilo i kada je pre sedam godina rodila ćerkicu Laru nakon što je linčovana u rodnoj zemlji.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Kako je harizma ne napušta tako i milioni obožavalaca prate svaki njen korak. A Merjem je nedavno izazvala pravu pometnju kada je drugi put dobila ćerkicu, ne otkrivši pre toga da je uopšte sa nekim u vezi. Kako tabloidima nije dugo trebalo da dođu do podatka o kome je reč, Uzerlijeva je rešila da ih preduhitri. Tako je na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima pozira sa novom ćerkicom Lili Koi, ali i sa misterioznim Amerikancem koji je osvojio srce nedodirljive Hurem, a koji je za nju postao novi Sulejman Veličanstveni.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Kako je otkrila on se zbog nje, Lare, a sad i Lili preselio za Nemačku, a obožavaoci su konačno imali priliku da vide i kako izgleda.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

A hoće li biti svadbe, o tome se Hurem još ne izjašnjava. Naime, kako je priznala – nije zamišljala svadbu pod maskama sa 20 zvanica pa će na venčanje zbog korone još malo pričekati.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement