Connect with us

SPORT

Crvena zvezda – Milan (Liga Evrope sedmo kolo): Četvrtak, 18. februar u 18.55 na RTS 1

Published

on

 Crvena zvezda – Milan: Liga Evrope sedmo koločetvrtak, 18. 02. u 18:55h RTS 1

Crvena zvezda je u tekućoj sezoni potvrdila da joj je mesto među timovima, koji igraju grupnu fazu evropskih takmičenja.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Nakon mečeva sa Hofenhajmom, Liberecom i Gentom obezbeđen je nastup u nokaut fazi Lige Evrope. A protivnik u šesnaestini finala je veliki Milan.
 

I koliko god da je sedmostruki šampion Evrope težak protivnik, utakmica će za sve ljubitelje fudbala predstavljati pravu poslasticu. Milan je veliki dužnik crveno-belih. Prvi put, 1988. godine, čuvena  magla je spasila roso-nere na „Marakani“, a kada su pregrmeli ponovljenu utakmicu i posle penala prošli u treće kolo tadašnjeg Kupa šampiona, do kraja sezone su stigli i do svoje treće titule najboljeg tima Evrope.

Pročitajte još LUKA GRBIĆ, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV OTKRIVA: Koliko su slični IVAN i NENAD MARAŠ iz JUŽNOG VETRA?

Drugi put su Italijani ipak bili veliki favoriti, pa su u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2006.god. u oba meča savladali srpskog predstavnika. I tada su, nakon što su eliminisali Crvenu zvezdu, na kraju sezone podigli čuveni „ušati“ pehar. 
 

Motiva za fudbalere srpskog šampiona neće nedostajati. Ne igra se svaki dan protiv takvog velikana. I daleko od toga da je Crvena zvezda potpuni autsajder. Eliminacija Milana bi bilo veliko iznenađenje, ali nije nemoguća misija. 

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Dejan Stanković je u velikom delu svoje igračke karijere za najvećeg rivala imao upravo Milan. Poznaje ih dobro i pokušaće to svoje znanje da prenese na igrače, koji će se suprotstaviti Zlatanu Ibrahimoviću i plejadi mladih Milaneza. Utakmica se igra na stadionu Rajko Mitić u četvrtak 18. februara.

Početak je u 18.55. Komentator je Miloš Krivokapić.

Advertisement