Connect with us

Top Story

Azbuka našeg života – Pala ZADNJA klapa nove domaće SERIJE, evo KADA stiže na TV!

Published

on

“Azbuka našeg života”, nova domaća serija, privedena je kraju. U neobičnom retro ambijentu beogradskog zdanja, zgradi BIGZ-a, danas je završeno snimanje nove ambiciozne serije “Azbuka našeg života”. Projekat realizovan u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija, nastao je po motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Uprkos poteškoćama zbog epidemije virusa, nakon šezdeset snimajućih dana na najlepšim beogradskim lokacijama, “Azbuka našeg života” ulazi u fazu postprodukcije.

– Ovo je neka vrsta savremene bajke – objašnjava rediteljka Jelena Bajić Jočić. – To je priča o naizgled srećnim ljudima koji imaju novac, moć, uspeh, kratkotrajna zadovoljstva. Ipak, u vrtlogu savremenog načina života oni gube ono najdragocenije – gube jedni druge.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Merjem Uzerli PONOVO HUREM! Ovo je NOVI SULEJMAN VELIČANSTVENI! Ovog puta je AMERIKANAC!

Uverena u uspeh serije jer se, kako kaže, radi o uvek aktuelnoj ljudskoj priči koja ne poznaje granice i nacije, Jelena Bajić Jočić dodaje:

– Uživali smo stvarajući ovu seriju. Cela ekipa, zajedno sa mnom i glumcima, delila je tu iskričavu pozitivnu stvaralačku energiju. Sigurna sam da će i gledaoci to osetiti i uživati.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 236. epizoda – ŠOK! Sofija je IZIGRANA! Matija joj je OKRENUO LEĐA!

Glumačka podela serije “Azbuka našeg života” veoma je zanimljiva. Glavne uloge Uroša i Vesnu igraju Jadran Malkovič, evropski glumac,  i Aleksandra Janković, prvakinja pozorišta Atelje 212.

Azbuka našeg života 01
„Azbuka našeg života“, Aleksandra Janković, rediteljka Jelena Bajić Jočić i Miona Marković

Kroz oko kamere produkcije Contrast studios prošla je plejada poznatih srpskih glumaca. Noseće role odigrali su i Isidora Simijonović, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Miona Marković i Đorđe Mišina. Tu su i Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Danina Jeftić, Milena Pavlović, Iva Štrljić i Nedeljko Bajić. Upečatljivim ulogama i glumačkom pojavom, priču o porodici Popović obogatiće i veliki glumci – Aljoša Vučković i Radoš Bajić. U seriji će se pojaviti i autorka romana “Muška azbuka” i “Azbuka mog života” – Mirjana Bobić Mojsilović.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 25: ŠOK! Zoran OPTUŽUJE brata da je UBIO Teodoru! Policija HAPSI Vuka!

U žanrovskom smislu, “Azbuka našeg života” biće pravo osveženje u domaćoj TV ponudi. Radi se o jednoj uzbudljivoj, ali iskrenoj i emotivnoj porodičnoj drami. Težište je stavljeno na uvek aktuelne i svima zanimljive muško-ženske odnose. U priči koja će biti prijemčiva široj televizijskoj publici, biće predstavljen životni put i raspad jedne moderne beogradske porodice. Autori su provukli i kritički osvrt na moralno posrnulo društvo, u kojem zadovoljavanje materijalnih želja u ljudima ostavlja duhovno siromaštvo.

Serija “Azbuka našeg života” imaće 10 jednočasovnih epizoda i biće premijerno emitovana ove jeseni na kanalu Superstar TV i Prvom programu RTS-a.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement