Connect with us

TV

Na večeri kod… Evo KOJI glumac je prvi DOMAĆIN u drugoj sezoni serijala

Published

on

“Na večeri kod…”, drugu sezonu kulinarskog šou-programa gledamo od 22. februara, svakog ponedeljka u 22 časa na prvom programu RTS-a. I u novim epizodama popularnog serijala poznate ličnosti otvaraju vrata svojih domova i pokazuju kakvi su kuvari i domaćini.

PROČITAJTE JOŠ: Azbuka našeg života – Pala ZADNJA klapa nove domaće SERIJE, evo KADA stiže na TV!

Prva epizoda nove sezone serijala “Na večeri kod…” predstavlja 12 novih poznatih ličnosti podeljenih u dva tima Biber i So.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 236. epizoda – ŠOK! Sofija je IZIGRANA! Matija joj je OKRENUO LEĐA!

Prvi domaćin ove sezone i ekipe So je mladi glumac Ivan Mihailović. On će ugostiti šestorku Biber: Tijanu Dapčević, Zoranu Pavić, Sanju Vučić, Borisa Pingovića, Veljka Kuzmančevića i Igora Lazića-Niggora.

Na večeri kod… glumac Ivan Mihailović

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Čućemo na šta je sve domaćin bio spreman zarad uloge u “Vojnoj akademiji”. Otkrićemo zašto više voli da pliva nego da hoda. A saznaćemo i kakav je bio prema mlađem bratu i zašto je bolje da ne peva.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 25: ŠOK! Zoran OPTUŽUJE brata da je UBIO Teodoru! Policija HAPSI Vuka!

Videćemo da se na pijaci snalazi kao na sceni i koliko se trudi da i u kuhinji ispadne “faca”. Ispričaće nam i zašto je njegova poslastica “najteži desert koji je ikada napravio”.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 23: ŠOK! Primož se UDVARA Jeleni! U NJENOJ kući! ŠTA li će REĆI Vuk?

Uz mnogo smeha i pesme za stolom, otkrićemo ko je od gostiju pevao Ivanu na maturi. Uz stihove Mike Antića i pesmu po njegovoj želji, Ivan se potrudio da na najbolji način ugosti suparnički tim. I dostojno predstavi svoj u kome su još Ana Stanić, Ivana Peters, Aleksandra Bursać, Milan Gromilić i Bojan Vasković.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement