Connect with us

Top Story

LJUBAV ISPOD ZLATNOG BORA – Povratak KATARINE RADIVOJEVIĆ u novoj domaćoj seriji na SUPERSTAR KANALU! A evo i KADA!

Published

on

U režiji Slobodana Šuljagića i Nikole Končarevića, a u koprodukciji Telekoma Srbija i Pink International Company, na kanal Superstar TV od 3. marta svakog radnog dana u 21.00 stiže nam nova romantična komedija “Ljubav ispod zlatnog bora”.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

Scenario simpatične ljubavne priče od 10 epizoda, pored Šuljagića, potpisuju Vladimir Đurđević, Petar Jakonjić i Nikolina Stjepanović, a u glavnoj ulozi, posle dugo vremena videćemo i Katarinu Radivojević. Društvo na malim ekranima praviće joj Marko Marković, Marijana Mićić i Ivan Tomić.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila…

Kako je to u intervjuu za TV Novosti objasnio autor legendarnog sitkoma “Ljubav, navika, panika”, serija je žanrovska mešavina, a može se opisati kao romantična komedija sa elementima trilera.

Pročitajte još OTPISANI su im DONELI skoro 2 MILIONA DOLARA: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski glumci SVIH VREMENA!

Serija prati četvoro glavnih junaka, Bojanu, Marka, Danicu i Ivana, koji će na Zlatiboru potražiti izlaz iz životne krivine u kojoj su se zaglavili. Lik Bojane, uspešne estetske hirurškinje i vlasnice klinike, igra Katarina Radivojević. Šiljagić je izrazio nadu da će Katarinu ova uloga publici prikazati u novom glumačkom svetlu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Glumac Marko Marković nastupa u ulozi Bojaninog muža Marka, nekada zapaženog beogradskog frajera, čija slava polako bledi. Desna ruka u sali, a nešto poput mlađe sestre u životu Bojani je zgodna i neposredna avanturistkinja Danica, koju glumi Marijana Mićić. Tu je i usamljeni tajkun Ivan, inače vlasnik luksuznog hotela na Zlatiboru, koga tumači Ivan Tomić.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Žaklina LJUBI LUKU, ali NEĆE biti SA NJIM! Evo koga VOLI ministarkina ĆERKA!

Životi protagonista menjaju se kada Bojana poželi da iznenadi supruga Marka za rođendan. Umesto deljenja radosti, torte i poklona, zatiče ga u ljubavnom zanosu sa drugom ženom.

Povređena i očajna, Bojana seda u automobil i bez ikakvog plana odlazi u nepoznatom pravcu. Osim muža, Bojanu istog dana izdaju i mobilni telefon i automobil, jer usred idiličnog, ali ne prometnog zlatiborskog krajolika Bojana ostaje bez goriva. Idućeg jutra pronalazi je i pomaže joj Ivan. Posle nesvakidašnjeg upoznavanja, on se zaljubljuje u nju i pragmatično joj nudi poslovnu saradnju. Bojana odseda u jednom od Ivanovih hotela, a ka njoj na Zlatibor kreću i Danica i Marko, jedno da se nađe direktorki i prijateljici, a drugo u pokušaju da spasi brak.

Marijana Mićić u seriji LJUBAV ISPOD ZLATNOG BORA, od 3. marta na Superstar TV!

Peripetije glavnih junaka pratiće još i avanture hotelskog osoblja, zlatiborski inspektori, policija, lokalni kriminalci.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIJTE – Hoće li HRVATI ipak RAZDVOJITI Daru i Budu u seriji DARA IZ JASENOVCA?

U seriji igra preko pedeset glumaca. U likovima Stojanke, Radeta, Julije, Žike, Voje i mnogih drugih videćemo Isidoru Rajković, Nemanju Bajića, Teodoru Marčetu, Peđu Marjanovića, Svetlanu Živković, Duška Radovića, Igora Borojevića, Bobana LJubičića, Vladana Milića… Svi glumci su tokom snimanja imali časove jahanja, čak i oni koji nisu imali scene jahanja. One su bile dodatni izazov, kako ističe Slobodan Šuljagić.

Foto Promo

Advertisement