Connect with us

FILM

ŠOK! OTKRIJTE – Hoće li HRVATI ipak RAZDVOJITI Daru i Budu u seriji DARA IZ JASENOVCA?

Published

on

Kako je to već napomenula u razgovoru za naš portal scenaristkinja filma „Dara iz Jasenovca“ Nataša Drakulić, istoimena serija će uz detalje iz filma pratiti i dalji život Dare i njenog brata. Kao što smo videli Dara, mali Budo i njihov otac uspeli su da se spasu iz surovog smrtonosnog  zagrljaja ustaškog režima. Njihov otac bekstvom, a oni pre svega, zahvaljujući angažmanu Dijane Budisavljević koja je uspela da ih odvede iz logora.

Pročitajte još OTPISANI su im DONELI skoro 2 MILIONA DOLARA: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski glumci SVIH VREMENA!

 

Iako su se mnogi, sigurno, ponadali da će Dijana uslišiti molbu male Dare da je u hraniteljskoj porodici ne razdvoje od brata, pitanje je da li će se u seriji koju ćemo uskoro gledati tako i dogoditi.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 29: Paun NASRĆE na Veru! Hoće li je Vuk SPASTI?

Ono što su Nataša Drakulić i Predrag gaga Antonijević do sada otkrili upućuje na drugačiji ishod. Na osnovu njihovih izjava moglo bi se zaključiti da se sudbina još jednom poigrala sa njima. Tako je Nataša istakla da će se serija baviti krajem 20. veka, kada u Hrvatskoj ponovo jača Ustaški pokret. Na vlast dolazi Franjo Tuđman, a Srbi su ponovo u strahu, jer se ponavlja stara ustaška deviza – trećinu pokatoličiti, trećinu ubiti, a trećinu proterati.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Na to se nadovezuje i Antonijević, objašnjavajući da će se baš u takvom društvenom miljeu brat i sestra iz filma ponovo sresti. To nam jasno stavlja do znanja da Dijana Budisavljević ipak nije uspela da ih sačuva i da su njih dvoje na kraju razdvojeni.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

U osvit „Oluje“, kako to navodi Antonijević, njih dvoje susrešće se, ali sa suprotnih strana – srpske i hravtske. Ko će biti na čijoj?

Nataša Drakulić dodala je još da se serija, ipak, neće previše baviti „Olujom“ jer ta priča zaslužuje zaseban film da bi se detaljno obradila.   

Foto Promo

Advertisement