Connect with us

Top Story

TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO SU bili VERA i VUK u MLADOSTI! Nećete VEROVATI ODAKLE IH ZNAMO!

Published

on

Kada na ternutak iz uzbudljive i turbulentne sadašnjosti koja prati Vuka Tomovića i Veru Smiljanić (Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković) u seriji „Tajne vinove loze“ (pratimo je na kanalu Superstar svake večeri od 21.00), pobegnemo u njihovu prošlost, tada na scenu stupaju mladi Teodora Dragićević i Marko Čupić. Ovaj šarmantan dvojac koji oživljava glavnu temu i misteriju serije privukao je veliku pažnju publike.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ iskreno o ulozi FRA SATANE u filmu DARA IZ JASENOVCA – Evo zbog KOJE SCENE mi je na setu POZLILO!

Teodora Dragićević je mlada glumica koja igra lik Vere iz prošlosti. Pre ove hit serije, gledali smo je i u „Močvari“ (2018) i „Biseru Bojane“ (2020) – gde je glumio i Luka Grbić (Ivan Tomović).

Teodora takođe igra i u pozorišnim predstavama, što voli da istakne na svom Instagram profilu. Na njenim slikama je primetno da ima svoj stil i da ne podleže svakojakim trendovima, a da je umetnost njeno opredeljenje i želja.

Pročitajte još LJUBAV ISPOD ZLATNOG BORA – Povratak KATARINE RADIVOJEVIĆ u novoj domaćoj seriji na SUPERSTAR KANALU! A evo i KADA!

Uloga mladog Vuka Tomovića pripala je talentovanom Marku Čupiću. On je student glume na četvrtoj godini Fakulteta umetnosti u Prištini, u klasi profesora Dejana Cicmilovića. Glumački počeci Marka vezuju se za Teatar 13 u njegovom rodnom gradu.

„Imao sam sreće da na prvom snimanju budem sa odličnom ekipom punom razumevanja i otvorenom za saradnju, tako da nije bilo teško raditi“, rekao je Čupić za „blaceinfopress.rs“ koji intervju sa njim donosi sa naslovom „Blace je ponosno na svog mladog i talentovanog glumca“.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

Ispričao je i kako je zavoleo glumu: „Kod deteta se želje stalno menjaju, a bude uvek ona jedna koja ostane – kod mene je to bila gluma. Ja sam imao sreće da dobijem priliku da se bavim poslom kojim sam oduvek želeo“.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA.

Foto Printskrin

Advertisement