Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 33: Vuk je ponovo u PROBLEMU! Sloba je iznenada PREMINUO, ili je možda ubijen?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 33 prikazuje se premijerno u subotu (27. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

Jelena poziva Anju na ručak kako bi joj ispričala sve o novom vinogradu koji joj je poklonio Jović. Ona joj govori da će doći samo da se presvuče, a zatim krišom uzima njen telefon. U njemu pronalazi broj telefona Jovićeve supruge, Danice, i slika ga svojim telefonom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

Vera pita Marka da li je rekao Vuku istinu. Nakon što joj kaže da nije, ona mu govori da će ona to učiniti. Izvinjavaju se jedno drugom zbog loših reči, iako oboje i dalje stoje iza njih.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

Jović saznaje da se Anja videla sa njegovom suprugom. Želi od nje da čuje detalje njihovog sastanka, jer mu to pričinjava zadovoljstvo. Anja mu traži da je ostavi na miru, a on joj govori da je ispala glupa i da više nije u situaciji da to sebi dozvoli. Savete je da se primiri da ne bi imala problema.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Radule je ranije osetio da Anja ima probleme, ali da ne želi o njima da govori. On joj je tada rekao da može da računa na njega, šta god da je u pitanju. Sada unuka dolazi kod Radula i govori mu da joj treba njegova pomoć.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO! Stevan Piale otkriva hoće li LUKA i SOFIJA ostati ZAJEDNO i ČIJE JE SOFIJINO DETE!

Javna tužiteljka dolazi u manastir po Zorana, kako bi ga odvela na suđenje njegovom bratu Vuku.

Vera konačno skuplja hrabrost i otkriva Vuku da je Marko njegov sin.

PROČITAJTE JOŠ: Strahinja iz IGRE SUDBINE ima jednu VELIKU TAJNU zbog koje bi mogao da RASKINE SA NADOM! Evo o čemu je REČ!

Vukov advokat pokušava da odloži suđenje, jer je njihov glavni svedok Sloba iznenada preminuo. Međutim, sudija smatra da za tim nema potrebe.

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement