Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 35 prikazuje se premijerno u ponedeljak (1. marta) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 34: Anja će UNIŠTITI Jovića! A evo i KAKO!

Radule saznaje da Tamaš širi glasine da ga je izdao. Međutim, on ne haje mnogo zbog onog što priča čaršija.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 33: Vuk je ponovo u PROBLEMU! Sloba je iznenada PREMINUO, ili je možda ubijen?

Došao je dan suđenja. U Negotinu su se okupili skoro svi Tomovići i Smljiljanići. Vuk govori advokatu da šta god Zoran kaže da ne bude grub prema njemu. On mu odgovara da ukoliko žele da pobede onda mora da mu diskredituje brata.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

Paun je poludeo kada je čuo kako je prošlo suđenje. Dare poziva Marka i kaže mu da Paun planira da dokrajči Vuka. Okupio je celu ekipu kod jezera. Dare poziva Marka da dođe do obale jezera. Marko kreće put Dareta, ne sluteći da ga Nemanja posmatra kako nestaje u daljini…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE biće novi DŽEJMS BOND! A evo i KO MU POMAŽE da DOBIJE TU ULOGU!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO! Stevan Piale otkriva hoće li LUKA i SOFIJA ostati ZAJEDNO i ČIJE JE SOFIJINO DETE!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement