Connect with us

Top Story

SAZNAJEMO Evo KADA stiže nova domaća serija KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

“Kalkanski krugovi”, nova domaća serija, uskoro stižu na kanal Superstar TV. Reč je o drami sa primesama trilera, koju kao autor i scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević (“Tajkun”).

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Serija od 10 epizoda snimana je prošle godine u Aranđelovcu i njegovoj okolini, pod rediteljskom palicom Milana Karadžića. “Kalnaksi krugovi” startuju 13. marta na kanalu Superstar TV, gde ćemo ih gledati vikendom od 21.00.

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan (Vojin Ćetković). Кako bi odvojio ćerku Mionu (Ivana Zečević) od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor, čiji lik će dočarati naš proslavljeni glumac Žarko Laušević.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao STRINA, i…

U seriji “Kalkanski krugovi” ostale uloge igraju: Nataša Ninković, Vesna Čipčić, Nina Janković, Vesna Čipčić, Pavle Mensur, Filip Hajduković, Maja Šipovac, Milutin Mima Karadžić

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement