Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze – EVO kada POČINJE snimanje DRUGE SEZONE!

Published

on

“Tajne vinove loze”, popularna domaća serija, došla je do kraja prve sezone na RTS. Finale je ostavilo mnogo prostora za nove intrige. Gledaoci se pitaju da li će Vuk (Vojin Ćetković) i Vera (Sloboda Mićalović) uspeti da se izbore za svoju ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Glumac Marko Vasiljević, koji igra njihovog sina Marka, kaže da se uveliko priča o nastavku. Ekipa se nada da će uskoro dobiti zeleno svetlo za početak snimanja novih epizoda.

– Znam da je napisano nekoliko epizoda i očekujem da će se vrlo brzo krenuti u realizaciju. Naravno, zavisi od uslova zbog pandemije virusa korona. Mnogo se radujem što ćemo nastaviti tamo gde smo stali, jer je izvesno da se publici dopalo sve što smo do sada uradili – rekao je Marko Vasiljević, dodajući da niko od članova ekipe nije očekivao koliku će popularnost postići “Tajne vinove loze”.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

– Znali smo da će serija biti gledana, ali nismo očekivali ovoliki uspeh i mnogo nam je svima drago. Ponosan sam na sve kako je ispalo, jer znam šta sam radio i koliko sam se dao. Stekao sam divne prijatelje među kolegama i svi smo se super uklopili, tako da je bilo divno snimati prvu sezonu. Scenaristi koji pišu nastavak imaju dosta posla – kaže Marko.

PROČITAJTE JOŠ: Luka Grbić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: OVO je IVANOV NAJVEĆI PROBLEM!

Njegova koleginica Vanja Nenadić, koja igra Anju, otkriva da stalno dobija pregršt divnih komentara. Raduje se, kaže, drugoj sezoni, iako nema informacije dokle se stiglo s pisanjem scenarija.

– Mislim da bi bila propuštena šansa da ne nastavimo ovo što smo sagradili. Zato se nadam da će druga sezona biti bolja od prve. Sad možemo da vidimo gde smo pogrešili, da ispravimo neke stvari koje su možda i manjkale – ispričala je Vanja za “Blic”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement