Connect with us

Top Story

Luka Grbić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: OVO je IVANOV NAJVEĆI PROBLEM!

Published

on

Luka Grbić malo po malo, ali krupnim koracima grabi ka samom vrhu domaće glumačke scene. Period između dva „Južna vetra“ prespojio je rolom Ivana Tomovića u seriji „Tajne vinove loze“ koju smo0 pratili na kanalu „Superstar“, a čije nas veliko finale očekuje u pomedeljak, 8. marta od 20.00 na RTS 1.

Specifičnost ove serije leži, kako je on to ocenio, u radu ekipe.

PROČITAJTE JOŠ Olga Odanović o novoj hit komediji koja na RTS stiže 9. marta: Svako od nas poznaje neku RADIO MILEVU!

– Snimali smo u sličnim uslovima kao što su i pre nas ljudi snimali, ali glumačka ekipa, reditelj Marko Manojlović sa kojim sam ja radio, njegov pristup, a onda i naš pristup tome bio je vođen željom da ovo ispadne kako treba. Zbog toga je rezultat, čini mi se, ovakav.

PROČITAJTE JOŠ Ljubav ispod zlatnog bora – epizoda 3: Bojana saznaje pravu ISTINU o IVANU! I neće joj se DOPASTI!

Luka Grbić ističe da je saradnja s kolegama glumcima bila predivna.

– To je kao neka floskula, uvek se govori – divna je ekipa, ali stvarno, ja sam se toliko lepo osećao u kadru s kolegama. To su neka naša velika imena glumačka – Anita Mančić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković. Trebalo bi da imaš neki odnos prema tome kad staneš u kadar sa njima, ali ja se nijednog trenutka nisam osećao ugroženo, priča mladi glumac dodajući da bi na svakom sledećem snimanju voleo da ima takvu saradnju.

PROČITAJTE JOŠ TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Govoreći o svom liku Ivanu Tomoviću, Grbović ističe da je u pitanju tinejdžer koji se zadesio u porodici koju ne bi odabrao da može.

– Oseća se malo odbačeno, malo neshvaćeno. Želi sebe da pronađe. Meni je lako u Beogradu da pronađem sebe ako me nešto odbaci. Imam hiljadu mogućnosti, on nema toliko mogućnosti da se zabavi i onda se pronalazi u muzici.

PROČITAJTE JOŠ Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Ivan nije u dodiru sa drugom porodicom, niti sa vinom, objašnjava Grbić, više je autsajder.

Kao najteže pri kreiranju lika glumac izdvaja izmeštanje iz okolnosti u kojima on lično odrasta da bi se našao u disfunkcionalnoj porodici. Što se tiče samog snimanja serije Tajne vinove loze, najteže je to što su teme koje su u fokusu dijametralno suprotne.

PROČITAJTE JOŠ SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

  • Ili je velika ljubav ili ogroman sukob, borba. A zbog brzine kojom se snima nekad je teško ispratiti takav zahtev, zaključio je Grbić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement