Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 4 – Ivan je UHAPŠEN zbog BOJANINOG UBISTVA!

Published

on

Ljubav ispod zlatnog bora 4. epizoda donosi nam veliko iznenađenje i još veću komplikaciju. Sudbina se našalila sa doktorkom Bojanom, i od nesrećne žene pred razvodom, ona je sada postala ubica, i to iz nehata.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Piše se DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! EVO šta čeka Veru i Vuka u NASTAVKU!

Nakon što su mnoge istine isplivale na videlo, a najviše ih je bilo o Ivanu, Bojana odlučuje da odbaci i njega i marka. Sprema se za povratak u Beograd, ali joj u tom trenutku stiže anonimna poruka. Ona kreće na sastanak sa nepoznatim pošaljaocem i ne sluteći da je reč o kriminalcu koji vrši pritisak na Ivana da što pre otkupi baba Božanino imanje.

Pročitajte još ŽETVA – Evo kada počinje SNIMANJE filma o ŽUTOJ KUĆI! Glavnu ulogu igraće slavni HOLIVUDSKI GLUMAC!

Slučajno, Bojana prska strancu suzavac u oči, a on se spotiče i glavom udara u kamen sponeika. Ostaje na mestu mrtav. Time je Ivanu olakšala veliki problem, ali sebi je napravila još veći.

Pročitajte još OTKRIVAMO Serija KALKANSKI KRUGOVI stiže i na RTS! Evo i KADA!

Uskoro policija stiže u hotel i privodi Ivana zbog sumnjivog nestanka čoveka kog je Bojana slučajno ubila. Policija odmah sumnjiči Ivana budući da zna njihove veze i rešena je da ga osudi. Osoblje hotela udružuje se u odbrani šefa i moli Bojanu da im pomogne.

Pročitajte još Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao…

Danici je čudno što je Bojana tako na prečac odustala od povratka za Beograd, ali ne zna o čemu je reč. Hoće li Bojana pristati da stane u zaštitu Ivana?

Foto Promo

Advertisement