Connect with us

Top Story

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 47 – ŠOK! Omiljena koleginica tragično će NASTRADATI!

Published

on

“Urgentni centar” vraća se na TV Prva sa novim epizodama iz treće sezone, koje gledamo utorkom i sredom od 22.00. Večeras je na programu 47. epizoda.

Treća sezona donosi nam uzbudljive, ali i tragične preokrete u životima svih koji rade u Urgentnom centru. Kroz celu sezonu gledaćemo pregršt ljubavnih afera u kojima će jedan lik biti glavni protagonista.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Živković za FILM i TV OTKRIVA: Šta je zajedničko TEODORI, seriji TAJNE VINOVE LOZE i filmu MARATONCI TRČE POČASNI KRUG!

Tim Urgentog centra suočiće se i sa smrću jedne omiljene koleginice, koja će tragično nastradati obavljajući svoju lekarsku dužnost… Sve ovo i mnogo više, doživeće glavni likovi serije, koji se iz epizode u epizodu suočavaju sa ličnim problemima ali i najizazovnijim slučajevima u Urgentnom centru.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović kakvu NE POZNAJTE: PIJE, IGRA na stolu, PUCA iz pištolja! Ovim je dokazala da je IZVANREDNA glumica (VIDEO)

U večerašnjoj epizodi videćemo kako se sestra Marta, koja se porodila i rodila blizance, snalazi u zahtevnoj ulozi samohrane majke. Jedna osoba biće joj od najveće pomoći.

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva NAJVEĆU PANČETINU TAJNU: EVO kako je sve POČELO!

Doktor Refik će doživeti divno iznenađenje. Sin kome je podredio ceo svoj život ipak će ostati u Srbiji. Konačno će se rešiti i misteriozni slučaj nestale devojke…

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – TOP 10 NAJVAŽNIJIH pitanja DRUGE SEZONE: Jelena kreće na RUŽU? Marko NAPUŠTA VERU?

Uloge u seriji “Urgentni centar” igraju: Sloboda Mićalović, Dragan Mićanović, Marija Vicković, ivan Jeftović, Dubravka Mijatović, Ivan Đorđević, Olja Lević, Milan Kolak, Zinaida Dedakan, Nikola Vujović, Maja Nikolić, Milica Majkić, Bane Vidaković, Anja Mit, Marina Ćosić…

Reditelji serije su: Katarina Živanović, Milan Todorović, Nenad Ognjenović, Kosta Đorđević, Aleksandra Elčić Čelanović, Ivan Jevtović, Srđan Mikić i Stanislav Simić

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement