Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE – TOP 10 NAJVAŽNIJIH pitanja DRUGE SEZONE: Jelena kreće na RUŽU? Marko NAPUŠTA VERU?

Published

on

Serija „Tajne vinove loze“ tokom prethodna dva meseca svakodnevno je u svim terminima emitocanja – premijernom i repriznom, kao i na oba kanala na kojima je bila emitovana, privlačila u proseku oko 3 miliona gledalaca. Bez mnogo sumnje, Telekom Srbija i produkcija Met Ro podarili su nam pravi zimski hit, ali kako je to obično stvar sa serijama koje su stekle poverenje milionskog auditorijuma, postavlja se pitanje – kada će druga sezona, i šta nas očekuje u nastavku.

Pročitajte još KOREJCI otpevali MOLITVU i ODUŠEVILI SVET! Marija ŠERIFOVIĆ ostala BEZ DAHA, i poručila IM OVO! Pogledajte VIDEO!

Kako smo prethodnih dana saznali, drugi serijal je u planu, scenario se piše i čeka se zeleno svetlo za početak snimanja. Ono što sve zanima jesu pitanja koja su ostala da vise u vazduhu posle velikog finala, a mi izdvajamo 10 najvažnijih na koja će druga sezona morati da odgovori. Pa, da krenemo.

Pročitajte još SAZNAJEMO: Evo KADA počinje snimanje druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE!

1. Kakva sudbina čeka posao sa Francuzima?

Posle uzbudljivog finala, jasno je da je budućnost posla sa bagrinom pod velikim znakom pitanja. Nenad je, kao što smo videli spalio vinograd. Na koji način će to uticati na posao sa Francuzima? Postoji li način da se vino ipak isporuči u količinama koje ugovor podrazumeva? Da li je sve izgubljeno?

Pročitajte još Lidija Vukićević igra MINISTARKU u seriji IGRA SUDBINE, a njen OTAC je bio ugledan POLITIČAR! EVO kako su IZGLEDALI njeni RODITELJI!

2. Hoće li Vera i Vuk na kraju biti zajedno?

Kao što smo videli Jelena je rešena da Vuku ne da razvod. Ne još. Moraće da pati. Sa njim će morati da pati i Vera. Očigledno je da ih u drugoj sezoni očekuje mnogo problema i ne sumnjamo da će Jelena učiniti sve da ih baci na kolena. Bez vinograda i mogućnosti da proizvedu vino za Veru i Vuka život se dodatno komplikuje?

Pročitajte još Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

3. Da li će Jelena dati razvod Vuku?

To je veliko pitanje od ko, pretpostavljamo zavisi i odluka hoćemo li posle druge gledati i treću sezonu? Sasvim je sigurno da Vuk od Jelene neće dobiti ono što želi bez velike borbe. Iako je ona u bolu jer je izgubila oca, sa druge strane Jelena je konačno bez kontrole i kočnica. Njeno zlo sada će dobiti pun zamah i ne sumnjamo da će ga iskoristiti – do kraja.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

4. Na koji način će novi lik pomoći Jelene?

Na kraju prve sezona, Jelena na groblju susreće novog junaka. Lik koji igra naš poznati glumac Nikola Kojo. Jelena mu se žali da njen pokojni otac Radule ne želi da razgovara sa njom. Međutim, ima ko želi. Jelena tu sasvim neočekivano dobija novog saborca uz čiju pomoć će svojim neprijateljima napraviti pakao od života. Vreme je da posao uzme u svoje ruke i postane ono što joj nasledstvom i pripada – Radulova ćerka.

Pročitajte još Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me SPASLO…

5. Šta će biti sa Ružom?

Sigurni smo da je Radule dobro poznavao svoju ćerku. Upravo zbog toga verujemo da će Ruža biti sa njegove strane detaljno osigurana i obezbeđena tako da joj ne nedostaje – dlaka sa glave. Da li je Radule upravo na nju preneo papire za svoj veliki projekat i tako je učinio mnogo moćnijom i bogatijom – više nego što bi Jelena poželela čak i u SNU. Da li je Ruža novi Jelelnin NAJVEĆI NEPRIJATELJ?

Pročitajte još Dara Džokić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za Film i TV OTKRIVA: Evo po ČEMU se razlikuju Mirtea i CVETA iz RADIO MILEVE!

6. Gde je Anja?

Posle burnih događaja koji su obeležili kraj serije, Anja Tomović očajna zbog svega što se izdešavalo u njenoj porodici rešila je da pobegne od problema i bar na trenutak zaboravi na sve. Jedina osoba sa kojom je u kontaktu je Marko. Pitamo se kako će izgledati Anjin povratak i kakav će tornado dovesti sa sobom nazad u Srbiju? Na koji način će se promeniti njen odnos sa Jelenom?

Pročitajte još Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

7. Da li će Marko da napusti Negotin i vinariju?

Prethodnih godina vinarija je bila Markov život. Sada kada Vera kraj sebe konačno ima novog muškarca, onog koji je spreman da je zaštiti od svega, Marko je dobio slobodu da živi svoj život. Kuda će ga ta sloboda, ali i devojka koju je upoznao u poslednjoj epizodi odvesti? Možda daleko od Negotina i vinarije?

Pročitajte još Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 4 – Ivan je UHAPŠEN zbog BOJANINOG UBISTVA!

8. Čemu može da se nada Nemanja?

Videli smo da je Nemanja ustvari bio taj koji je okončao agoniju sa Paunom. On mu je presudio i bacio kamen kojim ga je udario u jezero. Za sada niko ne zna ko je ubica, ali da li se tajna može sakriti. Da li je bilo svedoka?

9. Hoćemo li konačno saznati šta se dogodilo sa Nenadom?

Najveća tajna serije konačno je otkrivena. Nenad je bio živ sve ove godine. U poslednjoj epizodi napravio je haos spalivši se u Verinom vinogradu. Posle 25 godina time je Veri i Vuku naneo još jedno veliko zlo. Ostavio ih je bez sigurne budućnosti. Da li će nova sezona konačno skinuti veo tame sa njegovog lika i otkriti nam njegovu priču?

Pročitajte još POGLEDAJTE spot i POSLUŠAJTE pesmu LOCO, LOCO, koja će nas predstavljati na festivalu PESMA EVROVIZIJE 2021!

10. Da li će se Zoran vratiti alkoholu ili će se pomiriti sa Ivanom?

Verovatno jedno od najemotivnijih pitanja u nastavku serije vezuje se za porodicu Vukovog brata – Zorana. Nije lako prekinuti sa alkoholizmom. Da li će Zoran zbog svoje slabosti rizikovati sve ono što bi posle toliko godina mogao da dobije nazad. Pre svega – Ivanovu ljubav. Ivan će videti koliko je teška borba njegovog oca. Hoće li naći snage u svom besu da shvati da mora da pomogne Zoranu? Možda čak i da postane glava porodice dok se on ne presabere? Još jedno od važnih pitanja je i da li će uspeti da preboli Kristinu?

Foto Promo

Advertisement