Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 10 – Bojana i Marko se RAZVODE? Hoće li biti DRUGE SEZONE?

Published

on

Pred nama je veliko finale serije „Ljubav ispod zlatnog bora“. Epizoda 10 donosi nam razrešenje svih misterija koje smo pratiti iz večeri u veče. Konačno se Bojana, Marko i danica vraćaju za Beograd. Situacija sa Trnavcem je razrešena. Svako je dobio ono što je hteo. Ili nam se barem tako čini.

Pročitajte još LEPA LUKIĆ nezadovoljna filmom o TOMI ZDRAVKOVIĆ! Evo ŠTA ju je NAJVIŠE POGODILO!

Božana je pristala da proda zemlju za 400.000 evra. Presudno je bilo to što joj je Ivan priznao da je Trnavac u stvari sve vreme bio kupac. Još kad je čula da je oteo Bojanu – nije se dvoumila ni trena. Ugovor je potpisan. Bojana dobija slobodu. Ivan Bojanu, a šta dobijaju Marko i Danica?

Pročitajte još Radio Mileva 6. epizoda: Milevi se NE DOPADA to što se Sonji sviđa PETAR! Šta li je sad SMISLILA?

Po povratku u Beograd Marko rešava da se razvede od Bojane i da nastavi život sa Danicom. Međutim, Danica više nije tako sigurna želi li da živi sa njim. U međuvremenu, marko čini sve da Bojana ne završi sa Ivanom. Zako odlučuje da pomogne Trnavcu da je osvoji.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

Julija je konačno spremna da preseče. Nedoumicu s kim je bolje da bude – sa Žikom ili Vojom, razrešiće tako što će ih upoznati sa Amelijom. A Amelija je… Pitamo se ko? Možda Julijina ćerka?

Pročitajte još OTKRIVAMO! OVO je pesma po kojoj je serija KALJAVE GUME dobila IME! Poslušajte!

Nama deluje da se „Ljubav ispod zlatnog bora“ tek sprema za drugu sezonu, a šta vi mislite o tome?

Foto Promo

Advertisement