Connect with us

TV

Radio Mileva 9. epizoda: Lisičić je UHVATIO Jecu kako IZLAZI iz Leonovog STANA! Ima da pukne BRUKA!

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U četvrtak, 19. marta, na programu je 9. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

Frizerka Jeca ide kod Leona u atelje. Njih dvoje nisu u emotivnoj vezi. Ona ostaje da spava kod Leona da ne bi morala noću da ide kući u Kaluđericu.

PROČITAJTE JOŠ: Evo u KOM TERMINU će serija PORODICA biti emitovana na kanalima Superstar TV i RTS 1!

Mileva je u novinama videla oglas za postavljanje novih antena na zajedničkom krovu. Upravnik zgrade Stevan Lisičić organizuje skupštinu stanara, s namerom da se suprotstave postavljanju tih antena.

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Čim je čuo za taj predlog, student Petar se oduševi jer to vidi kao priliku za bržu internet vezu. Lisičić se još više skandalizuje kad vidi da je frizerka Jeca provela noć kod slikara Leona.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Ninković PRIZNAJE – Htela sam da ODBIJEM ulogu u seriji PEVAČICA! A evo i ZAŠTO!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement