Connect with us

Top Story

Evo u KOM TERMINU će serija PORODICA biti emitovana na kanalima Superstar TV i RTS 1!

Published

on

Posole decenije od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće prikazana petodelna mini TV serija pod nazivom “Porodica“. Radnja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević. Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu…

Pročitajte još HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

Uzbudljiva serija koju kao zajednički projekat potpisuju produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije biće istovremeno premijerno emitovana od 29. marta svakog dana na Superstar TV i RTS1, i to na Superstar TV od 20 časova i RTS 1 od 20.50.

Pročitajte još LEPA LUKIĆ nezadovoljna filmom o TOMI ZDRAVKOVIĆ! Evo ŠTA ju je NAJVIŠE POGODILO!

Serija „Porodica“, koju čini pet epizoda, dramska je interpretacija stvarnih događaja. Zasnovana je na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode.

Foto Promo

Advertisement