Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo KADA počinje snimanje i KOLIKO će biti novih EPIZODA!

Published

on

Prva sezona serije Tajne vinove loze nastala u koprodukciji Telekoma Srbije i Met Ro filma, po ideji Dejana Karaklajića i priči Mirjane Bobić Mojsilović, koju smo od sredine januara pratili na kanalima Superstar TV i RTS 1, vratila je nadu u žanr melodrame na domaćim malim ekranima i privukla veliku pažnju gledalaca. Tek što se završio prvi ciklus, gledaoci se već pitaju kada će nastavak avantura Tomovića i Smiljanića.

Pročitajte još Igra sudbine 253. epizoda – Matija postaje DOBAR! Otkriva ADI šta su mu tražili DONKA i BRUNER!

Kako je već ranije otkriveno, producenti serije već su spremni za novu sezonu. Nove epizode se već pišu, a zapleti osmišljavaju. Svakako, ono što najviše publiku zanima kako će se razvijati ljubav između Vere i Vuka, ali i kako će Jelena uticati na njihov odnos, ali i na budućnost njihovog poslovanja sa Francuzima.

Pročitajte još Evo u KOM TERMINU će serija PORODICA biti emitovana na kanalima Superstar TV i RTS 1!

– Napisano je za sada nekih dvadesetak epizoda. Čim se završi scenario druge sezone počinjemo sa kastingom za nove likove u seriji. Snimanje bi trebalo da počne, ako sve prođe kako je planirano sa potpisivanjem ugovora sa sponzorima, negde početkom leta. Svi se nadaju nastavku serije – prenosi reči produkcije današnji TV dodatak Blica, dodajući da je odličan rejting prve sezone bio presudan za nastavak serije.

Pročitajte još Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Bude li sve kako je planirano, novih 36 epizoda „Tajni vinove loze“ mogli bismo očekivati već krajem ove ili početkom sledeće godine.

Foto Promo

Advertisement