Connect with us

Top Story

Igra sudbine 256. epizoda – Žaklina napada SOFIJU u PANČETA STILU! Ove batine NEĆE ZABORAVITI!

Published

on

Igra sudbine 256. epizoda donosi nam šok, šok, ŠOK! Prvo Sofija postaje direktorka, a zatim dobija i počasne direktorske batine! Ali ne od one od koje smo se nadali, već od one od koje ih je i zaslužila. I to propisne.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 5. epizoda: MIONA će se KONAČNO uveriti da VELIBOR nešto KRIJE! A evo i ŠTA!

Kao što smo videli, haos je u najavi. Bruner i Donka postavili su Sofiju Šubarević za zamenicu generalnog direktora. Time su Luka i Ada dobili žestok šamar od njihovih protivnika, ali ne sumnjamo da će im uskoro uzvratiti istom merom. Ono što nas više brine jeste koga je Donka planirala da postavi na upražnjenim mestima u finansijama i marketingu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

Time Aleksa i Strahinja gube kontrolu u svojim sektorima, a Donka i Gruber korak po korak osvajaju neosvojivu tvrđavu Kanački.

Pročitajte još OVO je NAJVEĆA TAJNA serije RADIO MILEVA! Šta imaju zajedničko NIKOLA KOJO i jedan opasan BEOGRADSKI MOMAK?

Povratak Sofije u firmu svi su doživeli sa velikim šokom. Ipak, niko se ne usuđuje da joj se suprotstavi. Jelena, Katarina i Una besne, ali bez daljih reakcija. Međutim, nisu svi tako hladni. U Sofijinu novu kancelariju, iz koje je ova prethodno najurila svog bivšeg saveznika matiju uleće razjarena Žaklina i u Pančeta stilu je napada. Uslediće žestoko šamaranje koje Sofija neće skoro zaboraviti!

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije KALKANSKI KRUGOVI?

U bolnici Nada i Strahinja dobijaju dobre vesti. Izgleda da je sa bebom sve u redu. A šta će to marijana tražiti Ivanu, što je u vezi sa Adom? Hmm…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement