Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije KALKANSKI KRUGOVI?

Published

on

Kalkanski-krugovi-Zarko-Lausevic

Serija „Kalkanski krugovi“ koja je premijernim emitovanjem na kanalu „Superstar TV“, a zatim na RTS 1, privukla veliku pažnju gledaoca u Srbiji, epizodu po epizodu zalazi sve dublje u kompleksnu radnju koja je mešavina misterije i porodične drame. Klupko tajni polako se odmotava. Budući da nas ovog vikenda na kanalu Superstar od 20.00 očekuju 5. i 6. epizoda, „Kalkanski krugovi“ polako su prevalili u drugu polovinu svog putovanja.

Pročitajte još Igra sudbine 255. epizoda – ŠOK! Sofija Šubarević postaje DIREKTOR KAN HOLDINGA?

A mi se pitamo – da li će biti i nastavka? Odgonetajući tajne i pitanja „Zabrana“ sasvim slučajno nabasasmo na snimak RTV Šumadija, čija je ekipa tokom prošle godine posetila set serije „Kalkanski krugovi“ u šumadijskom seocetu Jelovik.

Pročitajte još Milan Marić, junak serije PORODICA OTKRIVA – OVO mi je bilo NAJTEŽE kod lika ČEDOMIRA JOVANOVIĆA!

Mada novinari nisu uspeli da dobiju izjave od glumaca ili nekoga iz produkcije, jer je to zbog ugovornih obaveza tada bilo nemoguće, veoma zanimljivu izjavu dala je predstavnica lokalnih vlasti, koja je između ostalog poručila da je ekipa „Kalkanskih krugova“ veoma zadovoljna uslovima u selu koje se nalazi nadomak Aranđelovca i da će se, posle snimljene prve sezone – vratiti na snimanje novih 20 epizoda.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo gde je snimana serija KALKANSKI KRUGOVI! Da li zaista postoji šuma ZABRAN?

Za nas veoma zanimljiv podatak, koji naravno, zahteva proveru, pa smo zbog toga kontaktirali scenaristu „Kalkanskih krugova“, Đorđa Milosavljevića, koji nam je razjasnio sadržaj priloga RTV Šumadija.

Pročitajte još Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!

– Iz usta predstavnice opštine u Božje uši – duhovito je prokomentarisao prilog Đorđe Milosavljević, dodajući da se, svakako nada da će nastavka biti jer, kako kaže, ima mnogo toga što je tek započeto.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO: Evo KAKO izgleda MISTERIOZNO BIĆE iz ZABRANA! Ko je MAČJI SMEH?

– Istorija Dola i Zabrana duža je čak i od manastira i srednjevekovne tvrđave smeštene na Selištu. Ona u daljoj prošlosti dotiče i istoriju Despota Stefana i prokaza (gubavaca), a u bližoj i vreme Drugog svetskog rata. Istorije nam ovde ne manjka, niti veza istorije sa našim dobom. Ali, još je rano pričati o tome, pošto prva priča tek što je počela – poručio je Đorđe Milosavljević za FILM i TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement