Connect with us

Featured

Kalkanski krugovi 5. epizoda: MIONA će se KONAČNO uveriti da VELIBOR nešto KRIJE! A evo i ŠTA!

Published

on

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 27. marta, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Zečević, Miona iz serije KALKANSKI KRUGOVI, OTKRIVA – Kako STVARNO izgleda ZABRAN i šta ju je više plašilo ŠUMA ili LAUŠEVIĆ?

Dejan se vraća u Beograd kako bi porazgovarao sa svojim poslovnim partnerom Vlastom, inače ocem Mioninog bivšeg dečka Bojana.

PROČITAJTE JOŠ: Milan Marić, junak serije PORODICA OTKRIVA – OVO mi je bilo NAJTEŽE kod lika ČEDOMIRA JOVANOVIĆA!

Znatiželjna Miona krišom pretura po Veliborovim ličnim stvarima i naizlazi na uznemiravajuće otkriće.

Zabrinuti Velibor u Veri i njenoj majci Gordani traži saveznike za borbu protiv investitora Makse.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Miona odlazi u provod sa novim društvom iz Dola, ali stvari ne polaze po planu. Istražujući ruševine u “Zabranu”, Svetlana se susreće sa nečim jezivim.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je NAJVEĆA TAJNA serije RADIO MILEVA! Šta imaju zajedničko NIKOLA KOJO i jedan opasan BEOGRADSKI MOMAK?

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: RADIO MILEVA ponovo MENJA TERMIN! Evo kada gledamo NOVU EPIZODU!

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement