Connect with us

TV

Radio Mileva 15. epizoda: Mileva i Natalija se SVAĐAJU zbog NOVCA. EVO šta je RAZLOG! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (15. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U utorak, 30. marta, na programu je 15. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – Ovako je SRBIJA reagovala na seriju o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Pročitajte prve KOMENTARE publike!

Bivši Natalijin muž, Ninoslav, ostavio je ispred njenog stana torbu. Ispostavi se da je u toj torbi 150.000 evra!

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Mileva smatra da je bolje da taj novac odnesu kod Ninoslavljevih roditelja u Pančevo. Natalija se oštro protivi toj ideji.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Ona hoće da zadrži i potroši taj novac onako kako ona želi. Mileva ne prepoznaje svoju ćerku, Nataliju.

Mislila je da nju ne zanima novac. Natalija smatra da je ona zaslužila taj novac. Za sve patnje koje je preživela u proteklih petnaest godina, jer joj Ninoslav dosad nije dao nijedan dinar za alimentaciju.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 2. epizoda: ĐINĐIĆ šalje LEGIJU da uhapsi MILOŠEVIĆA! Sledi bolna IZDAJA!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (15. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement