Connect with us

TV

Serija PORODICA – Ovako je SRBIJA reagovala na seriju o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Pročitajte prve KOMENTARE publike!

Published

on

Serija „Porodica“ čija se prva epizoda emitovala sinoć na kanalu Superstar TV od 20.00, a na RTS 1 od 20.50, izazvala je ogromnu pažnju gledalaca. Sasvim očekivano društvene mreže su se usijale od komentara i mišljenja o dešavanjima i glumcima koji su  dočarali istorijske ličnosti koje većina pamti.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Boris Isaković je u ulozi Slobodana Miloševića, Mirjana Karanović je Mirjana Marković, Uliks Fehmiu igra Zorana Đinđića, Svetozar Cvetković – Vojislava Koštunicu, dok je mladi glumac Milan Marić u ulozi Čedomira Jovanovića. Milutin Mima Karadžić oživeo je lik generala i tadašnjeg načelnika generalštaba Nebojše Pavkovića, a tu su i mnogi drugi.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

U komentarima na objavu na zvaničnom instagram profilu našeg portala o seriji „Porodica“, kojih je sada već više od 150, publika uglavnom nije krila oduševljenje onim što je prikazano.

ODLIČNA GLUMA PRE SVEGA!… pohvale za glumačku ekipu 👏👏👏 prva epizoda me je oduvala…

Isaković i Karanovićka odlični i čak je odlična fora E.T. na kraju i pesma koja je asocijacija na devedesete 👏… A ova glumica ista Mirjana Marković, ona je rođena za ovu ulogu.Bas je identična Miri.👍🔝… Serija je ok. Kao da je juče bilo. Za sadašnjeg šefa države Milosevic je bio gospodin čovek. Ali Đinđića je mogao da glumi drugi glumac. Baš me briga šta će ljudi reći za seriju, odlična je…

Pročitajte još Serija PORODICA 2. epizoda: ĐINĐIĆ šalje LEGIJU da uhapsi MILOŠEVIĆA! Sledi bolna IZDAJA!

Ovo su samo neki od komentara na našem Instagramu, a sve možete pogledati u nastavku.

https://www.instagram.com/p/CNA6tCspFUM/

Pročitajte još TOP 10 razloga zašto MORATE pogledati seriju PORODICA – KO je SLOBI okrenuo LEĐA? I zašto je LEGIJA – KRIV?

Vredni su bili i gledaoci na drugim društvenim mrežama, a najviše tviteraši.

„Apropo serije „Porodica“, Boris Isaković je jedino sve skinuo do kraja… Za ostalo je trebalo angažovati Mićka i Srđana Miletća… Da se ostatak ekipe ne muči…“, napisao je jedan od tviteraša. 

Filmski producent i režiser, Boris Malagurski oglasio se nakon emitovanja serije, te je pohvalio glumca Borisa Isakovića istakavši da je on maestralno predstavio lik Slobodana Miloševića. 

Pročitajte još HIT! SENKE NAD BALKANOM i VRATIĆE SE RODE na listi TOP 100 NAJBOLJIH SERIJA svih vremena! Bolje od SIMPSONOVIH i DOSIJEA X!

Posebnu pažnju privukao je lik Vojislava Koštunica čije je replika postala hit na društvenim mrežama.  

„Ali serija Porodica i Koštunica sa „nisam obavešten“ kao jednom od prvih replika“, „Ja sam neobavešten kao Koštunica“. 

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

„Šta zamerate? Treba, bre da se vidi šta je bilo. Koštunica smeće, Mira bolesnica… Ja već zadovoljna“, „Ako bih ikada imao priliku da biram glumca za ulogu Zorana Đinđića, to bi bilo Dragan Petrović. Niko drugi ne bi došao u obzir“, pisali su korisnici Tvitera. 

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement