Connect with us

Featured

Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Published

on

Serija „Kalkanski krugovi„, u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije, po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Milana Karadžića, i ovog vikenda, posle 5. i 6. epizode prikazane na kanalu Superstar TV ostavila nas je u ozbiljnom rebusu.

PROČITAJTE JOŠ KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Odgovore smo pokušali da nađemo na društvenim mrežama među komentarima publike, ali to nas je samo odvelo do novih pitanja. I prilične glavobolje. Baš kao i veći deo publike serije, koju su mnogi ocenili kao jednu od najboljih i najozbiljnijih tokom poslednjih godina. Međutim, da ne bismo sami sebi više zadavali muke, rešili smo da prekratimo postupak traganja za istinom, i scenaristu „Kalkanskih krugova“ Đorđa Milosavljevića upitamo kojih je to 5 najvažnijih detalja koji će nam pomoći da razumemo šta se u njegovoj seriji događa i kuda će nas ona odvesti.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 razloga zašto MORATE pogledati seriju PORODICA – KO je SLOBI okrenuo LEĐA? I zašto je LEGIJA – KRIV?

1. Na špici serije pojavljuje se jedan objekat. Taj kadar praćen je zvučnim efektom. Doduše, jedva čujnim. U tom objektu će se odigrati glavne scene koje otkrivaju Veliborovu priču.

2. Glumica Nina Janković nije jedina koja će u seriji igrati duplu ulogu. I njen kolega Igor Đorđević igraće dve uloge. U prvoj smo ga videli, a koja je druga?

PROČITAJTE JOŠ HIT! SENKE NAD BALKANOM i VRATIĆE SE RODE na listi TOP 100 NAJBOLJIH SERIJA svih vremena! Bolje od SIMPSONOVIH i DOSIJEA X!

3. U seriji Žarko Laušević, tumačeći lik Velibora, ‘skinuo’ je govor i pokrete domaćina iz sela Jelovik, i to onog domaćina u čijoj kući je snimana serija.

4. Sva pitanja postavljena tokom serije dobiće odgovor do njenog kraja. Izuzetak su ‘bunar i kula’, o kojima priča Zdravka, Darina majka.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

5. Vesna Trivalić se pojavljuje u seriji u ulozi Magdalene Jakovljević!

Foto Promo

Advertisement