Connect with us

Top Story

Igra sudbine 260. epizoda – ŠOK! Luka otkriva Žaklini da joj je VUKAŠIN OTAC?

Published

on

Igra sudbine 260. epizoda doneće nam rasplet svega što nam je 259. zaplela. A zaplela je MNOGO! Boškova predbračna deca su TU! I Ada će morati da vidi šta će sa njima. Luki se ova ideja nimalo ne dopada. Nama za sada deluju pristojno i fino, ali nikada ne treba zaboraviti onu staru – s kim si, takav si.

Pročitajte još Serija PORODICA 4. epizoda: Milošević i Jovanović PRONALAZE zajednički jezik! Sledi PREDAJA

A njih je U Kan Holding dovela Donka. Adi zakleti neprijatelj! A ko sa Donkom sadi bilo šta, kakav god da je, ne sadi za džabe. Da li su blizanci Zalad došli po svoj deo Boškove imovine? Ili bi im zaista trebalo poverovati?

Pročitajte još Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

Za to vreme Sofija filuje blizance lažima i okreće ih protiv Kanačkih. A Ada sa Aleksom kroji novi plan – a tiče se rasporeda sedenja u firmi. Vreme je grupisanje snaga u Kan Holdingu.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

 

Pančeta saznaje da Žaklina, ipak, nije trudna, a Milevica otkriva da Sofija JESTE!

Jedna potresna scena između Luke i Žakline učiniće da se Luki iz usta otme nešto što nije nikako smeo da joj kaže. Reč je o Žaklininom ocu. Hoće li Luka Žaklini nepažnjom otkriti da je Vukašin njen tata?

Advertisement