Connect with us

Featured

Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

Published

on

“Kalkanski krugovi” (7. epizoda) su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 3. aprila, na programu je 7. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Boris Isaković OTKRIVA: Evo čega se MILOŠEVIĆ najviše PLAŠIO!

Nakon okršaja u šumi, gde je sa društvom uhvatila Mačji smeh, Miona odlučuje da čuva Veliborovu tajnu.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Nastavlja se snimanje serije AVIONDŽIJE! Ali BEZ Petra STRUGARA! Evo kome je pripala GLAVNA ULOGA!

Maksa organizuje veliku proslavu u Dolu na koju su svi meštani pozvani. Na proslavu dolazi i neprijateljski nastrojen Velibor i pred svima pravi scenu.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – Večeras sledi ČUVENA SCENA! Susret Marije MILOŠEVIĆ i ČEDE JOVANOVIĆA! Hoće li ga ONA stvarno JURITI PIŠTOLJEM po KUĆI?

Stefan i Miona ne uspevaju da pronađu zajednički jezik i žestoko se posvađaju. Dejan saznaje razočaravajuće informacije vezane za svog poslovnog saradnika i prijatelja Vlastu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Velibor napokon odlučuje da objasni Mioni šta se dešava u tajanstvenom Zabranu. Odvodi je u kolibu u šumi i govori joj kako će videti nešto što nije za slikanje.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Dejan razgovara sa Svetlanom. Pokušava od nje da sazna šta je pronašla u Zabranu, pošto mu je ranije otkrila kako je videla samu sebe. Ona mu govori kako tamo nema ništa osim par urušenih zidova…

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Sedmu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u subotu, 10. aprila, od 20.05 na RTS 1.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” (7. epizoda) bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI! Ko je BABA GUBA? I da li ZABRAN krije TAJNU BESMRTNOSTI?

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement