Connect with us

Top Story

Serija PORODICA 4. epizoda: Milošević i Jovanović PRONALAZE zajednički jezik! Sledi PREDAJA

Published

on

Serija “Porodica” (4. epizoda) prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U četvrtak, 1. aprila, na programu je 4. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Boris Isaković OTKRIVA: Evo čega se MILOŠEVIĆ najviše PLAŠIO!

Slobodan Milošević i njegova porodica obeležili su čitavu deceniju i ostavili neizbrisiv trag u narodu. I sada, tokom poslednjih časova koje provodi na slobodi, Miloševićeva sudbina utiče na živote običnih ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

Mlada novinarka dobija šansu svog života. Penzionerka se suočava sa krahom svega u šta je verovala. Nova kućna pomoćnica u vili “Mir” proživljava porodičnu tragediju porodice Milošević iz prve ruke.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Nastavlja se snimanje serije AVIONDŽIJE! Ali BEZ Petra STRUGARA! Evo kome je pripala GLAVNA ULOGA!

Nakon dugih, nepredvidivih i opasnih pregovora, Milošević i Čedomir Jovanović uspevaju

da pronađu zajednički jezik.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Sinopsis: Serija “Porodica” (4. epizoda) je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement