Connect with us

TV

Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

Published

on

Vuk Kostić jedan je od glumaca koji je svojom rolom Milorada Ulemeka Legije, između ostalih, obeležio seriju Porodica čiju poslednju sezonu gledamo u petak, 2. aprila. Poslednja epizoda emituje se na kanalu Superstar TV od 20.00 i na RTS 1 od 20.50.

Pročitajte još Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

Nije prvi put da se Vuk nađe na mestu opasnog momka, ali je sada bilo reči o oživljavanju stvarnih događaja i ličnosti. Iako je to bliska istorija, glumac je se slabo seća. Dok je marta 2001. godine politika okupirala pažnju većine nas, glumcu je život priredio neke mnogo teže, a intimne trenutke, kojih se Kostić prisetio u intervjuu za Kurir.

– Igram čoveka koji se dvoumi, ima borbu u sebi između starog šefa, kojeg voli i kojem je privržen, i novih ljudi. Radi za državu, profesionalac je, a šta se posle tih događaja dešavalo u njegovom životu, to se nas u ovoj priči nije ticalo – poručuje Kostić i dodaje da je u glumačkom pogledu Legija za njega bio jasan lik.

Pročitajte još DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

– Bojan me je birao i nadam se da nisam razočarao. Rekao mi je da to moram ja da odigram i niko drugi. A snimali smo u uslovima koje bih nazvao postprvotalasni kada je reč o pandemiji. Bio je to prvi posao posle dva meseca lokdauna, pa je bilo i pomalo čudno snimati, iako sam to jedva čekao. I potpuno sam se predao poslu, kao i svaki put kad ga se uželim. A ja sam uvek željan da radim. Poštujem svoje slobodno vreme, volim da odem na more, pa se zaželim posla i onda dam najbolje od sebe, jer samo tako i umem. Vremena jesu teška, kriza je, besparica, razna čuda… Ali kad i drugi oko mene daju maksimum, to mi je dovoljno. Tako smo se ponašali svi tokom rada na „Porodici“. Svi su radili vrlo marljivo i video sam da im je veoma stalo. Impozantna je glumačka ekipa u seriji – zaključuje Vuk napravivši i osvrt na vreme i istrijski period opisan u seriji.

Pročitajte još Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Pročitajte još Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

– Bilo je to mučno vreme. Mrzim te godine, stomak mi se prevrne kad čujem muziku iz odjavne špice. Ali to je željeni efekat reditelja, pogotovo za nas koji smo odrastali u tim godinama. Sankcije, ratovi, ljudi su ginuli, siromaštvo… Imao sam divno detinjstvo i hvala bogu da smo sve to preživeli, ali ne vezuju me lepe uspomene za devedesete godine. Osećao sam empatiju prema drugim ljudima. Pamtim kako su mi majka i otac imali platu po dve nemačke marke. Pre podne ih dobiju, a po podne za te pare ne možeš da kupiš ništa. Ipak, leta sam provodio na našoj maloj jedrilici od šest i po metara i bio sam nekako zaštićen. Išao sam i na duga zimovanja, upražnjavao sve aktivnosti koje je i moj ćale voleo.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement