Connect with us

TV

Radio Mileva 18. epizoda: Mileva SAZNAJE da jedna KOMŠINICA hoće da se RAZVEDE! Evo o kome je REČ (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (18. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U petak, 2. aprila, na programu je 18. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

Mileva kritikuje ćerku Nataliju da ne pazi na svoju ishranu, zapustila se i ne pazi na svoj izgled.

Dežurna abronoša, Mileva o tajnama stanara zgrade saznaje tako što prisluškuje njihove posete kod psihijatra, doktora Marića.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Posebno je zaintrigirana kad čuje da Marta želi da se razvede od penzionisanog policajca, Stevana Lisičića, inače upravnika zgrade.

PROČITAJTE JOŠ: DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

Doktor Marić pokušava da shvati koji je uzrok za krizu braka Lisičića. Marta kaže da je većinu života nesrećna i da je većinu života provela sa Stevanom – zato i hoće da se razvede.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (18. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement