Connect with us

Top Story

DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

Published

on

Serija Dug moru prvom sezonom osvojila je gledaoce u rekordnom roku i upravo zbog toga – dobila priliku za drugu sezonu. Kako Bojana Maljević otkriva, snimanje druge sezone je završeno. Novih 13 epizoda je već u fazi postprodukcije, a Maljevićka u intervjuu za TV Novosti otkriva kako je izgledalo snimanje drugog ciklusa misteriozne drame u produkciji Telekoma Srbije i Monte Royal Pictures u doba pandemije.

Pročitajte još Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

– Nije bilo lako. Snimali smo prvo u Crnoj Gori, na poluostrvu Luštica, u selu Rose, u Tivtu i drugim mestima. Crna Gora je zaista prelepa i naša priča je i u ovoj sezoni u velikoj m,eri vezana za te fantastične predele. Beogradske lokacije takođe su posebne. Na njima se odvijao drugi deo snimanja. Imamo i jednu „zatvorsku“ liniju, Muzej Jugoslavije i druge nove lokacije – istakla je Bojana Maljević, dodajući da publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi u kom pravcu će se razvijati sudbine likova serije „Dug moru“.

PROČITAJTE JOŠ Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

A hoće li biti treće sezone?

– Naša priča govori o tome kako ko živi sa svojom krivicom. Žene u ovoj sezoni na neki način nalaze svoj mir. bar na trenutak. A muškarci dolaze do spoznaje gde su grešili, ko su im stvarni prijatelji, koji su im novi izazovi i koje tajne krije Fortica. Mnoge tajne biće otkrivene, a nove će se začeti. Sada tek znamo šta treba da bude treća sezona. Sada, kada smo objasnili vezu dve ogrlice i jednog kamena. I kada smo postavili jasnu razliku između dobra i zla. I ustanovili sa čime naši likovi moraju da žive.

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA 5. epizoda: FINALE! MILOŠEVIĆ odlučuje da se PREDA pod OVIM uslovima!

Foto Promo

Advertisement