Connect with us

Featured

Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

Published

on

Mirjana Karanović ponovo je postala crnka! Nakon što se po završetku snimanja serije “Porodica” skratila kosu i ofarbala se u plavo, Mirjana je ponovo promenila frizuru. Razlog je peta sezona krimi-drame “Ubice mog oca”.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 5. epizoda: FINALE! MILOŠEVIĆ odlučuje da se PREDA pod OVIM uslovima!

Ministarku Zagorku Obradović znamo kao neumoljivu, inteligentnu i snalažljivu osobu. A pre svega kao opasnog igrača, koji stalno plete mrežu spletki. Kratka plava kosa bila je tokom četiri sezone njen zaštitni znak. Međutim, zbog potrebe snimanja petog ciklusa serije “Ubice mog oca”, Mirjana je stavila periku. A evo i zbog čeka:

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

– Poslednji dan, odnosno noć snimanja “Ubice mog oca 5”. Obradovićka iz prošlosti, pre nego što je postala plavuša. Nije loše – napisala je ispod fotografije Mirjana Karanović na “Instagramu”, pokazavši novi Zagorkin imidž.

PROČITAJTE JOŠ: Stiže FILM o Slobinom NAJVEĆEM NEPRIJATELJU! Otkrijte KO je ČOVEK IZ TEHNOGASA!

Serija se u novim epizodama vraća u prošlost. Konačno ćemo saznati istinu o ubistvu oca inspektora Aleksandra Jakovljevića, koga tumači  Vuk Kostić. Glumica Mirjana Karanović sada je otkrila da će i Obradovićka biti deo prošlosti Aleksandrovog oca. Da li je i ona umešana u njegovo ubistvo? Snimanje novih 12 epizoda privodi se kraju. Serija uskoro ide u montažu, a emitovanje se očekuje na jesen na kanalima Superstar TV i RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Mirjana je, inače, nedavno otkrila kako je odlučila da se oforba u plavo kako bi “pobegla” od uloge Mire Marković. Imala je potrebu to da uradi jer je drama “Porodica” na nju ostavila snažan utisak.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement