Connect with us

Top Story

Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Published

on

Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Piše Jovana Vukašinović

Dok se priprema za novu ulogu u sitkomu „Aviondžije“, čija je probna epizoda snimljena pre skoro tri godine, glumca Ivana Đorđevića Džudija gledamo ovih dana kao doktora pedijatrije Luku u seriji „Urgentni centar“ na Prvoj. Videli smo i ga kao profesionalnog ubicu Zoroa u „Tajkunu“ i novinara Vasu u „Ubicama mog oca“, ali i u mnogim drugim rolama. Sada se sprema za ulogu pilota. Ipak, o ovom novom angažmanu ne želi da otkriva detalje.

Pročitajte još Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

– Druga sezona „Tajkuna“  se ne spominje za sad ili se o njoj pomalo šapuće. Verujem da je u planu novo poglavlje ove serije, ali zaista ne znam šta su planirali da urade sa likom kojeg sam tumačio u seriji – kaže za Film i TV Ivan Đorđević Džudi.

Pročitajte Serija PORODICA 5. epizoda: FINALE! MILOŠEVIĆ odlučuje da se PREDA pod OVIM uslovima!

U svim ulogama u kojima smo ga videli Džudi je potpuno drugačiji, a o lepezi likova koje igra kaže da mu je drago što ima mogućnost da pokaže šta zna.

– Moj kolega Ljubomir Bandović rekao je da je gluma zanat, ali onaj koji se i privatno bavimo, jer kada uspemo da ispred kamere pokažemo prirodnost i utisak da zapravo ne glumimo, onda smo taj zanat i savladali – podseća Džudi. – Volim da radim različite likove, jer me oni nadopunjuju u glumačkom smislu.

Pročitajte još OTKRIVENO – Da li Marija i Marko MILOŠEVIĆ gledaju seriju PORODICA i šta misle O NJOJ!

Angažman Ivan Đorđević Džudi ima i u pozorištu, pa je u rodnom Zrenjaninu član teatra „Toša Jovanović“, a naslovnu rolu igra u predstavi „Don Žuan“ za koju je i dobio nagradu „Zoranov brk“. Takođe, ulogu ima i u predstavi „Carstvo mraka“. Obe predstave režirao je, sada pokojni, reditelj Igor Vuk Torbica.

Pročitajte još INTERVJU Boris Isaković OTKRIVA: Evo čega se MILOŠEVIĆ najviše PLAŠIO!

– Predstave se u pozorištima igraju uz redukovan broj posetilaca, što je dobro zbog epidemiološke situacije. Ipak, kada smo u nekom trenutku posumnjali na to da među zaposlenima pozorišta u Zrenjaninu pojavio Kovid, nismo imali mogućnost da se testiramo. Čudi me da ustanova koja je pod jurisdikcijom grada Zrenjanina nije mogla da obezbedi tu vrstu testiranja. Sada je situacija mnogo bolja i nadam se da će ići samo na bolje – kaže na kraju Ivan Đorđević Džudi.

Foto Promo

Advertisement