Connect with us

TV

Serija PORODICA – TOP 3 NAJEMOTIVNIJA trenutka iz poslednje epizode! Milošević se oprašta od MARKA, potresna scena sa MARIJOM…

Published

on

Serija Porodica završena je u petak 2. aprila poslednjom epizodom i konačnim hapšenjem Slobodana Miloševića. Tokom prethodnih dana serija je privukla veliku pažnju gledalaca. Porodica je pred publiku donela mnoge poznate, ali i nepoznate informacije o poslednjim danima koje su Miloševići proveli zajedno. Veliko finale obilovalo je brojnim emotivnim scenama, a mi smo izdvojili tri, koje su prema našem mišeljenju, obeležile 5. epizodu.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA? 

1. Miloševićev razgovor sa Markom

Pre nego što je Milošević krenuo sa Čedom, usledio je veoma emotivan razgovor između Slobe i njegove porodice. Milošević se u toku porodičnog okupljanja čuo preko telefona sa sinom Markom.

„Sine, ostani tu, sve prisluškuju, pazi sa kim pričaš. Znaj da je pravda na našoj strani. Ovo je deo pobede. Pozdravljaju te majka i sestra“, pričao je Sloba.

„Ne daj da te slome“, govorio je Marko.

„Predajte se bez borbe? Ne dam ti da uništiš sve ovo“, vikala je Marija.

Pročitajte još Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

„Mi smo porodica, nikada neću dozvoliti da vam se išta desi, odlazim jer je to jedini način da stane ovo ludilo, a borbu ćemo nastaviti kao civilizovani ljudi i vratiću se ja brže nego što mislite. Marija, ti moraš da budeš najjača. Nemoj da mi plačeš“, odgovorio joj je otac.

2. Scena u kojoj Milošević Mariji pere kosu

Nakon što je uspostavio dogovor, posle sedmočasovnih pregovora sa Čedomirom Jovanovićem i predao se, on se oprostio sa porodicom na bizaran način. O tome svedoči i scena u seriji, gde Slobodan Milošević neposredno pred odlazak u zatvor pere kosu svojoj ćerki Mariji nad lavaboom.

Naime, već posle prvih sati opsade vile “Mir” isključena je struja, a ubrzo nakon toga, isključena je i voda. U vili je u rezervi bilo samo flaširane vode koja se koristila za pranje zuba, ali je nije bilo dovoljno i za tuširanje članova porodice.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 8. epizoda: ŠOK! Velibor je KIDNAPOVAO Mionu! Sledi susret sa BABA GUBOM! (VIDEO)

U tom mučnom trenutku, bez struje i vode, pod opsadnim stanjem, Milošević je navodno oprao ćerki Mariji oprao kosu iznad lavaboa upravo koristeći zalihe flaširane vode koja je bila u vili.

Čedomir Jovanović je i sam potvrdio da se ova scena zaista dogodila i opisao kako je izgledao poslednji trenutak Marije i Slobodana pre nego što je uhapšen.

„Ovako je tebi taja prao kosu kada si bila mala“, govori Sloba dok je Marija nagnuta na lababo i plače.

Čeda čuje ovaj razgovor i kaže Miloševiću da moraju da krenu, ali ga Marija preseca:

„Izađi bre napolje!“.

„Šta ću ja kada ti odeš“, pita oca, a on joj govori:

„Ti ćeš sada da brineš za porodicu i da čuvaš majku“.

3. Đinđićev govor i njegov NESTANAK

Čeda Jovanović dobio je aplauz što je dobro odradio zadatak sa Slobom Miloševićem, a potom je Zoran Đinđić održao govor.

Pročitajte još Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

„Danas niko nije pobedio, ni izgubio, danas smo uradili nešto što je trebalo ranije da uradimo. Da smo svi radili pogrešne stvari, da smo ih sprečavali, ne bismo bili tu gde smo. Srbija je bila prepuštena raznim međunarodnim pritiscima, danas možemo da kažemo da je to vreme završeno. Dajte da mislimo šta će biti 2052, kad budemo mrtvi. Dajte da deci ostavimo uspehe da budu ponosni na nas“, rekao je Zoran Đinđić u seriji, a potom nestao sa lica mesta.

Foto Promo, Printskrin

Izvor Kurir

Advertisement