Connect with us

Featured

Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

Published

on

Ljubavne scene iz serije “Kalkanski krugovi”, u kojoj Nataša Ninković i Vojin Ćetković razmenjuju nežnosti, podigla je veliku prašinu. Skrenule su pažnju gledalaca, jer je poznato da su njih dvoje privatno dobri prijatelji. I da je Nataša Ninković takođe bliska sa Vojinovom suprugom Slobodom Mićalović.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 8. epizoda: ŠOK! Velibor je KIDNAPOVAO Mionu! Sledi susret sa BABA GUBOM! (VIDEO)

Nataša Ninković je upitana da li su joj ljubavne scene sa Vojinom bile lakše, jer su prijatelji sa klase?

– Nikome nije prijatno da radi ljubavne scene. Ali, o ovoj seriji smo imali veliku pomoć direktora fotografije Dušana Ivanovića i reditelja Milana Karadžića. Uz to, bila sam dodatno zaštićena od strane Vojina Ćetkovića. Veoma brzo smo i lako uradili sve te scene – rekla je Nataša Ninković.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

Glumica se zapitala zašto se toliko polemiše oko tih scena i banalizuje se serija “Kalkanski krugovi”.

– Ako takve scene upotpunjuju i rade za odnos dvoje ljudi i potpomažu celoj priči, zašto vraćanje na njih. Nekada je mnogo teže napraviti ljubavnu čežnju, potrebu kroz neka druga sredstva koja nisu tako ekscplicitna ili odustati od nekoga – ističe glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Karanović OTKRIVA detalje iz serije UBICE MOG OCA 5: Evo kako OBRADOVIĆKA izgleda u PROŠLOSTI! (FOTO)

Ninkovićka kaže da je oduševljena serijom “Kalkanski krugovi” i da je posle dve epizode preporučila svojim prijateljima da je odgledaju.

PROČITAJTE JOŠ: DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

– Priča je dobro vođena, slikana i glumljena, pa se gledaocima, tako i meni, duboklo uvukla. Ne možeš da dočekaš da vidiš šta će biti dalje. Ne volim sebe da gledam u društvu, jer to mi izaziva neprijatnost. Zato se trudim, što je i ovde bio slučaj, da je prvo pogledam nasamo – rekla je Našata Ninković.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Kurir

Advertisement