Connect with us

Featured

Kalkanski krugovi 8. epizoda: ŠOK! Velibor je KIDNAPOVAO Mionu! Sledi susret sa BABA GUBOM! (VIDEO)

Published

on

“Kalkanski krugovi” (8. epizoda) su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 3. aprila, na programu je 7. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

Velibor je odveo Mionu u šumu kako bi joj pokazao skrivenu kolibu, u nameri da joj otkrije tajnu o Zabranu.  Devojka ne sluti da će je deda kidnapovati.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Đorđević DŽUDI za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti druge sezone serije TAJKUN?

Mionu zatočenu u kolibi posećuje Mačji smeh, od čijeg pogleda joj se ledi krv u žilama. Ona skuplja hrabrost i govori mu da ode od nje.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

Dejan je uznemiren jer ne zna gde mu je nestala Miona. Odlazi kod strica Velibora da ga pita da li slučajno zna gde se nalazi njegova ćerka, jer ne može nigde da je pronađe. On ga laže da je nije video.

PROČITAJTE JOŠ: DUG MORU – OTKRIVAMO sve o drugoj sezoni: Gde je sniman nastavak i HOĆE LI BITI TREĆEG CIKLUSA?

Nastavljajući potragu za ćerkom, Dejan odlazi u Beograd kod poslovnog partnera i pita ga gde mu je dete. On se pravi da ne razume o čemu priča, a Dejan ga zatim udara pesnicom.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

Miona se pažljivo pripremala za trenutak kada će joj Velibor doći u posetu. Nakon što Dejanov stric otvori vrata kolibe, Miona ga snažno udara motkom.

PROČITAJTE JOŠ: Stiže FILM o Slobinom NAJVEĆEM NEPRIJATELJU! Otkrijte KO je ČOVEK IZ TEHNOGASA!

Posle susreta sa Dejanom, njegov poslovni partner urla na svog sina Bojana kako Dejan sve zna.

U kolibi, Velibor posle udarca polako dolazi sebi. Miona je na korak da pobegne, ali tada se pojavljuje Mačji smeh i zatvara joj vrata pred nosom. Velibor govori da je on za sve kriv i moli sina da otvori vrata, koji se zapravo zove Petar.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 5. epizoda – TOP 5 MOMENATA koje NE SMETE propustiti: Sloba se PREDAJE! Marija PUCA NA ČEDU!

Usred noći vrata kolibe se otvaraju i Miona se susreće oči u oči sa Baba Gubom

Radnja serije “Kalkanski krugovi” (8. epizoda) bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su SVI glumci koji su igrali JOSIPA BROZA, a EVO ko je bio NAJBOLJI Tito!

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement