Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA?

Published

on

Kalkanski krugovi

Serija Kalkanski krugovi proteklog vikenda donela nam je dva velika otkrića. Prvo je lik misterioznog bića Mačji smeh. Kao što smo videli, njega je Mionina družina uhvatila u zamku. A to je iz šume odmah privuklo i jadnog Velibora koji je Mioni morao da prizna veliku istinu – to je njegov sin. Međutim, to nije jedina tajna koja Mionu očekuje u Zabranu.

Pročitajte još Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

A koje su sledeće, koje nas očekuju ovog vikenda u 7. i 8. epizodi na kanalu Superstar TV u 21.00 (i sledećeg vikenda na RTS 1) otkrijte u redovima koji slede…

1. Velibor odvodi Mionu u KOLIBU

Misteriozna koliba koja privlači pažnju gledalaca otpočetka serije i ovog puta biće glavni akter. Velibor odlučuje da Mioni otkrije celu istinu. Ipak, on joj ne garantuje da će moći da podnese ono što će videti. Miona polazi za njim, ali ova avantura ne završava se onako kako je ona očekivala.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 8. epizoda: ŠOK! Velibor je KIDNAPOVAO Mionu! Sledi susret sa BABA GUBOM! (VIDEO)

2. Miona je KIDNAPOVANA! Upoznaje Veliborovog sina.

Velibor zatvara Mionu u kolibi. Verovatno da bi na taj način sebi dao vremena da sakrije sina. Ono što on ne očekuje jeste da će Miona biti spremna za njegov povratak. Čekajući Velibora da se vrati, Miona nalazi motku kojom će ga onesvestiti. Udara Velibora poglavi i taman kada pokuša da pobegde, vrata se pred njom zatvaraju. Gurnuo ih je Veliborov sin.

Pročitajte još Serija PORODICA 5. epizoda – TOP 5 MOMENATA koje NE SMETE propustiti: Sloba se PREDAJE! Marija PUCA NA ČEDU!

3. Saznajemo PRAVO IME Veliborovog sina

Kada dođe sebi, Velibor shvata da ih je njegov sin zarobio u kolibi. Tada prvi put čujemo Velibora da ga oslovljava po imenu – Petar.

Pročitajte još Serija PORODICA – VUK KOSTIĆ OTKRIVA: EVO zašto sam samo JA mogao da budem LEGIJA!

4. Dejan od Svetlane pokušava da sazna šta se krije u Zabranu

Dejan razgovara sa Svetlanom. Pokušava od nje da sazna šta je pronašla u Zabranu, pošto mu je ranije otkrila kako je videla samu sebe. Ona mu govori kako tamo nema ništa osim par urušenih zidova…

Pročitajte još Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

5. Baba Guba dolazi u KOLIBU!

Na kraju agonije, Mionin pakao postaje pravi košmar. Vrata kolibe u kojoj je zatočena napokon se otvaraju! Ali na njima nije niko koga bi želela da vidi! Pred njom stoji utvara. Žena u pod velom sa fenjerom u ruci! O kome je reč? Da li je to Baba Guba? Ili je možda reč o Magdaleni? Da li će Miona upoznati Veliborovu ženu? Verinu tetku? Petrovu Majku? Ko je Baba Guba?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement