Connect with us

Top Story

ŠOK! Otkriveno ŠTA BI ĐINĐIĆ URADIO da se SLOBA nije PREDAO! To NIKO nije ŽELEO!

Published

on

Serija Porodica sinoć se završila uzbudljivom finalnom epizodom u kojoj smo videli Miloševićevu predaju, kao i mnoge uzbudljive scene koje su pratile taj čin. Međutim, malo je poznato, koji je bio alternativan plan. Šef Miloševićevog obezbeđenja Siniša Vučinić otkrio je za Informer koji je bio plan vlasti i Zorana Đinđića u slučaju da su pregovori propali i da je Milošević odbio da se preda.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ OTKRIVA – Seriju PORODICA snimao sam NA ŠTAKAMA! A evo i ZAŠTO!

– Sloba se nije predao jer je njega Čedomir Jovanović ubedio da to uradi! Odlučio je da ode u Centralni zatvor jer su mu pretili da će podići avione i gađati kuću i sve nas pobiti. Morali su da ispune ono što su obećali Stejt departmentu i Sloba je verovao da će to uraditi – kaže Vučinić za Informer.

Pročitajte još Serija IME NARODA – Uskoro na kanalu SUPERSTAR TV! A evo i KADA!

On dodaje da i danas pamti rastanak od Miloševića:
– Poljubio me je i rekao: „Ne mogu da dozvolim da vas sve pobiju. Mlad si, imaš porodicu, treba da živiš. Svi ovi ljudi treba da žive. Ako me i odvedu u Hag, pobediću tamo“ – zaključuje Vučinić, i dodaje da nikada neće zaboraviti tu noć u kojoj je bio spreman da pogine za svog predsednika.

Pročitajte još Serija PORODICA – TOP 3 NAJEMOTIVNIJA trenutka iz poslednje epizode! Milošević se oprašta od MARKA, potresna scena sa MARIJOM…

– Hteo sam da zatočimo Čedu Jovanovića! Bio sam spreman da pucamo na svakog ko pokuša da uđe, smatrao sam da je bolje da svi izginemo nego da uhapse Slobu. On mi je rekao: „Daj bre, ti bi samo da se biješ“. Smatrao sam da ćemo, ako budemo Čedu držali kao taoca, dobiti na vremenu da se narod skupi. Oni u seriji kažu da je bilo 400-500 baba i deda, a zapravo je bilo između 15.000 i 20.000 ljudi. Nadao sam se i da će Đinđiću biti žao Jovanovića što ga držimo zarobljenog, što se pati. Tako bismo pritisnuli i Koštunicu da se dozove pameti i održi obećanje da neće isporučiti Miloševića Hagu. Mislio sam da će poslati vojsku da zaštiti Slobu. Mira mi je pogledom rekla da se slaže da treba Čedu da držimo kao taoca. „Ti si jedan mudar čovek“, rekla mi je tada.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA?


Ipak, Vučinić je danas srećan što je Milošević odlučio drugačije, piše Informer.

Vučinić kaže da je Slobina ćerka Marija bila spreman da pogine za oca:
– Marija nije bila histerična, već je besnela što su Slobu i Miru izdali prijatelji: „Gde su vam sada partijski drugovi? Gde ti je Milutinović? Svi su vas izdali“, vikala je. Rekla je da je bolje da svi poginemo nego da njega odvedu u Hag. Bila je spremna da umre za svog oca.

Pročitajte još Snežana Savić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ – Evo ZAŠTO se TITOVA žena POVUKLA IZ JAVNOSTI!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement