Connect with us

Top Story

U seriji IGRA SUDBINE Sofija i Mila se MRZE! A u stvarnosti ONE DELE KREVET! I još NEŠTO u NJEMU! Pogledajte i ŠTA!

Published

on

Glumice Olja Lević i Matea Milosavljević u seriji Igra sudbine najljuće su protivnice. Već duže od godine traje njihove neprijateljstvo. Više od 260 epizoda spletki, intriga, podvala, uzvraćenih, neuzvraćenih i niskih udaraca, uglavnom od Mateine Sofije ka Oljinoj Mili zabavlja publiku bez predaha. Od trenutka kada su delile Aleksu, zatim Luku, a sada i isti životni prostor u Kan Holdingu.

Pročitajte još ŠOK! Otkriveno ŠTA BI ĐINĐIĆ URADIO da se SLOBA nije PREDAO! To NIKO nije ŽELEO!

Kao što smo videli Sofija se vratila. Zahvaljujući Bruneru. I donki. Jača nego ikad. I ima novi plan – da Mili i njenim saborcima zagorča život više nego ikad. U tome će joj pomoći blizanci Zalad. Navodna vanbračna deca Boška Kanačkog i Dine Zalad. Žene sa kojom je Boško bio pre Ade Kanački.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ OTKRIVA – Seriju PORODICA snimao sam NA ŠTAKAMA! A evo i ZAŠTO!

I dok Sofija plete novu paukovu mrežu iznad glava pozitivaca Igre sudbine, pa i Miline, izgleda da u privatnom odnosu između Matee i Olje stvari stoje NIKAD BOLJE. Naime, njih dve se nalaze na odmoru u Turskoj, a društvo im pravi još jedna zvezda serije Igra sudbine – glumac Ammar Mešić, iliti Strahinja.

Pročitajte još Serija PORODICA – TOP 3 NAJEMOTIVNIJA trenutka iz poslednje epizode! Milošević se oprašta od MARKA, potresna scena sa MARIJOM…

Fotografija na njihovim Instagram profilima ima pregršt, ali nama je pažnju privukla samo jedna! Matea i Olja podelile su sa svojim obožavaocima koliko uživaju u svakom trenutku svog odmora, pa čak i kada doručkuju. Njih dve fanovima serije Igra sudbine otkrile su da se privatno odlično slažu, čak toliko dobro, da bi rado podelile i doručak u krevetu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement