Connect with us

Top Story

VUK KOSTIĆ OTKRIVA – Seriju PORODICA snimao sam NA ŠTAKAMA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Vuk Kostić otkrio je da je u seriji „Porodica“ morao da ima dublera jer zbog posledica koronavirusa nije mogao da stoji na nogama.

Pročitajte još Serija PORODICA – TOP 3 NAJEMOTIVNIJA trenutka iz poslednje epizode! Milošević se oprašta od MARKA, potresna scena sa MARIJOM…

Vuk kaže da najzahtevnije scene, kada Legija preskače ogradu i upada u vilu „Mir“, nije mogao da odigra jer se baš tih dana oporavljao od kovida-19.

– Serija „Porodica“ mi je bila prvi posao posle dva meseca lokdauna. Bilo je malo čudno snimati, ali jedva sam čekao da počnemo. Svi smo došli željni da radimo i ja sam se razboleo u toku snimanja. Posle dvadesetak dana vratio sam se na set. Morao sam da nastavim sa radom, iako nisam mogao da stojim na nogama, da se krećem. Nisam imao snage da pređem 20 metara, niti da preskočim ogradu kao što je bilo napisano u scenariju. Zbog toga su angažovali dublera – otkrio je Kostić u emisiji „Kec na 11“.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA?

Koliko je teško podnosio snimanje, pokazuje i činjenica da je ekipa serije morala da mu pomaže da bi uopšte stajao.

– Podbadali su me na neke rašlje, štake da bih mogao da izdržim, a te iste scene je snimao dubler iz kontraplana – ispričao je Vuk. Glumac je imao nesreću da se čak dva puta zarazi koronom.

– Jedva sam živ ostao – priznaje.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 8. epizoda: ŠOK! Velibor je KIDNAPOVAO Mionu! Sledi susret sa BABA GUBOM! (VIDEO)

Kada se pročulo da je Kostić dobio ulogu Legije, mnogi su prokomentarisali da Ulemeka baš vide u ovom glumcu. Vuku nije jasno zbog čega je to tako, jer smatra da on i bivši komandant JSO nemaju nikakve sličnosti.

– Nemam nikakve veze sa Legijom, kog tumačim u seriji. Igrom slučaja znam neke ljude koji su ga poznavali i oni su mi rekli da je ljude zvao „Mićo“. Po tome smo jedino slični, jer i ja kada nekom ne znam ime, govorim „Badžo“.

On dodaje da mu nije lako da gleda „Porodicu“ jer ga podseća na loš period života koji je te 2001. godine imao.

Pročitajte još Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

– Teško mi je da gledam seriju, pogotovo kada čujem onu muziku na kraju. Pomislim: „Pusti me devedesetih i tih loših godina.“ Kada je uhapšen Milošević, umro mi je otac Pljaka, tako da sam taj period potisnuo, brat mi je nakon 40 dana otišao na brod. Imam svoj doživljaj tog perioda, tako da se hapšenja i cele te fame ni ne sećam.

Foto Promo

Izvor Informer

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement