Connect with us

TV

Serija DRIM TIM Lazara Ristovskog stiže na RTS! A evo i KADA!

Published

on

Drim tim, Lazar Ristovski

Humoristička serija „Drim tim“, nastala u produkciji slavnog glumca i  reditelja Lazara Ristovskog, odnosno Zilion filma i Telekoma Srbije, emitovaće se od 14. aprila svakog radnog dana u 20 časova na Prvom programu RTS-a. Serija govori o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i fudbalskom timu koji je sam sastavio od svojih jedanaest sinova!

Pročitajte još Igra sudbine 262. epizoda – ŠOK! Vukašin će priznati Žaklini da joj je OTAC?

Scenario za ovu neobičnu i duhovitu priču pisao je Miloš Radović, a režiju potpisuje Dejan Zečević.

Delimično nastala na osnovu (neproverene) biografije čuvenog Zvazdarca i ljubitelja fudbala Ingeta, poznatijeg kao „zvezdarski Maradona“, serija u svakoj epizodi donosi po jednu zabavnu priču iz života njegove mnogobrojne fudbalske porodice.

Pročitajte još HIT! KONAČNO – Počinje snimanje serije PRIJATELJI! A EVO šta nas očekuje u NASTAVKU!

Na samom početku serije, FK “Bulbulderac” – kako je ime ovog neobičnog porodičnog tima, nastupa u zonskom takmičenju, ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona!

Nesrećan što sam nikada nije bio dobar u svom omiljenom sportu, Ika sa velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. “Bulbulderac” je smešten u Zvezdarskoj šumi, tu je mali teren, kućica gde žive svi zajedno – njih dvadesetak, oronula kafana sa baštom, roštilj… Klub se uglavnom izdržava od ove kafane, a Ika je bolji roštilj-majstor nego trener. Ovo izolovano mesto u šumi je i glavno poprište radnje u seriji.

Pročitajte još ŠOK! SEKS I GRAD dobija NOVU SAMANTU? Evo koja poznata svetska MANEKENKA će zameniti KIM KATRAL u legendarnoj ULOZI!

Na lagan, brz i duhovit način „Drim tim“ priča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih ljudi. Ma koliko da se svađaju, članovi Ikine porodice vezani su čvrstim vezama uzajamne ljubavi. Stub razdora ali i stub spokoja je glavni lik serije, Ika Srdić, koga tumači Lazar Ristovski.

Pročitajte još ŠOK! Hrvati OTKRILI šta misle o seriji PORODICA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Svaka epizoda je priča za sebe i ima svoje glavne junake (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji deda Drakče), ali će se kroz čitavu seriju pojavljivati i mnogi zanimljivi gostujući likovi. Deo mnogobrojne glumačke ekipe, uz Lazara Ristovskog čine i Tatjana Šojić, Momo Pićurić, Milutin Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović, Veljko Eraković, Jovan Ristovski, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jovo Maksić, Svetozar Cvetković…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement