Connect with us

Featured

Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Published

on

Nela Mihailović je godinama jedan od glavnih “sastojaka” domaćih serija. Od “Stižu dolari” preko “Selo gori, a baba se češlja” i “Ranjeni orao”, do trenutno hit serije “Kalkanski krugovi”.

Serija autora Đorđa Milosavljevića se zahuktava, publika željno čeka rasplet. Nela Mihailović kaže da je za uspeh “Kalkanskih krugova” pre svega zaslužan dobar scenario.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

– Dugo mi se nije desilo da scenario pročitam u dahu. Preduslov za dobru seriju je dobra priča, što “Kalkanski krugovi” u startu imaju. Kad pritom reditelj napravi odličan kasting, uspeh ne može da izostane. Izdvojila bih Žarka Lauševića, ne samo što je najstariji već i najbolji, verujte mi. Takvu studiju karaktera i lika dugo nisam videla. Ne manjkamo mi u dobrim glumcima, ali ovo je nešto posebno – ističe Nela Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Na kanal SUPERSTAR stiže nova domaća serija JEDINI IZLAZ! A evo i KADA!

Glumica kaže da je fascinirana glumom starijeg kolege i da ne postoji uloga koju Žarko Laušević ne može da odigra:

– Ma taj čovek može sve. To se oduvek zna. Još kad smo bili klinci na akademiji, kad god smo se pitali ko bi nešto mogao da odglumi, odgovor bi bio: “Lauš, daj da vidimo ko drugi”. Srećna sam što smo radili na istom projektu, iako nemamo mnogo zajedničkih scena.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević o seriji “Kalkanski krugovi”: GUBIN DOL postoji. Evo gde se NALAZI!

I u ovoj seriji, kao i u mnogim drugim, Nela igra lik dominantne supruge. Na pitanje zašto je reditelji često vide u toj vrsti uloge, Nela odgovara:

– Zanimljivo je kako me ljudi različito doživljavaju. Jedni mi kažu da uvek igram neke fine, dobre mame i tete, a drugi da igram oštre žene. Mene to raduje, jer sam očigledno igrala i jedne i druge, što je za glumca važno. U seriji “Kalkanski krugovi” zaista igram dominantnu ženu. Ali će serija pokazati da se iza te oštrine, britkog i poganog jezika krije brižna majka i supruga Danica. Ne bih dalje otkrivala… – poručuje Nela Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA – MARKO VASILJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o PETOJ SEZONI! A evo šta je rekao o NASTAVKU serije TAJNE VINOVE LOZE!

Kuriozitet serije “Kalkanski krugovi” je i u tome što glumi sa kolegama s klase Natašom Ninković i Vojinom Ćetkovićem.

– Mi smo i klasići i prijatelji već 30 godina. Niko se tako ne poznaje kao glumci sa iste klase. To vam je kao sa braćom i sestrama. Njih ne birate, volite ih a priori. Još kad radimo na istom projektu i uložimo u njega glumačku strast i želju da sve uspe… Onda je to zadovoljstvo zbog koga se i bavim ovim poslom. To se i vidi, kamera hvata sve. Nije teklo kao mleko, ali je bilo sočno i životno, što se i primećuje – završava Nela.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Stil

Advertisement