Connect with us

Top Story

Radio Mileva 20. epizoda: MILEVA se pravi da je BOLESNA! Evo ZBOG čega! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (20. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U utorak, 6. aprila, na programu je 20. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Mileva se pretvara da je bolesna. Dosadilo joj da po čitav dan radi za ćerku Nataliju i unuku Sonju. Ćerka i unuka su zabrinute za Milevino zdravlje i trude se da joj što više ugode.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Milevina komšinica Cveta shvati kako je delotvorna Milevina taktika. I ona se pretvara da je bolesna ne bi li njen sin Mikica što više vremena provodio sa njom. A ne sa novom devojkom kojoj se udvara.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Međutim, ispostavi se da je nova Mikicina devojka lekarka koja je spremna da obavi pregled Cvete.

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (20. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement