Connect with us

Top Story

Radio Mileva 21. epizoda: MILEVA sprema OSVETU za Sonjinu prjateljicu! EVO i zbog ČEGA!

Published

on

“Radio Mileva” (21. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U sredu, 7. aprila, na programu je 21. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Sonja se vratila kući iz škole okrvavljenog nosa. Ona je uplakana jer ju je pretukla njena ljubomorna drugarica Barbara.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Sonjina baka, Mileva, besna je zbog toga. Hoće da se osveti Barbari i njenim roditeljima koji su je loše vaspitali.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

I dok Sonja boravi u urgentnom centru, Mileva smišlja plan kako da se obračuna sa Barbarinom porodicom.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Međutim, pred njenim vratima pojave se Barbarini roditelji koji izgledaju krajnje problematično i agresivno. Mileva je stoga primorana na drugačiju taktiku kojom će im se suprotstaviti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Sve RAZOTKRIVENO! Elizabet Olsen NAMERNO ispljuvala SRBIJU? Verenik je OSTAVIO zbog poznate SRPKINJE! A evo i KOJE!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (21. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement